Még mindig mersz harcolni a CCP oltással? Az elmúlt éveken kínában történt oltási események felsorolása

作者:Sky City

翻译:永远的诺亚方舟

Image: ABC News

1, Jiangsu Jinhu oltás lejárt esemény

2019. Január 07, Lejárt orális vakcina történt a Licheng Egészségügyi központban, Jinhu megyében, Huangan városban, Jiangsu tartományban.  Amíg, 2019. Január 9-én 16 órakor, Jinhu megyében összesen 145 gyermek kapta meg a lejárt gyermekbénulás elleni oltást.  2019. Január 11-én az élő attenuált gyermekbénulás elleni oltás lejárta mellett más típusú vakcinák is lejártak.

2, Shanxi vakcina incidens

2010. Március 17-én néhány média arról számolt be, hogy Shanxiban közel 100 gyermek halt meg vagy vált rokkantá oltás vakcina után, a kormányzati szervek és a társadalom felkeltette széles körű aggodalmát. Ezt az esetet Shanxi vakcina incidensnek hívják.

3, Wuhan Biotech vakcina incidens

2018. Augusztus 1-jén, az állami Tanács követelményeinek megfelelően, az állami gyógyszerügyi hivatal és nemzeti egészségügyi bizottság létrehozott egy ellenőrző csoportot, és Hubei-ba ment, a Wuhan Institute of Biological Products Co.,Ltd. Által gyártott, 201607050-2 számú vakcinát igazolták, amelyet 2017-ben fedeztek, a hatékonyság és az ár nem felel meg a szabványnak. Ellenőrzött, a Wuhan Biologcal Company visszahívta az össze fel nem használt vakcinát, a Wuhani kábítószer-szabályozási Osztály felügyelete alatt megsemmisítik.    Az ellenőrző csoport megállapította, hogy a Wuhan Biologcal Company nem követte a gyártási eljárásokat.  A helyi felügyeleti osztályok felügyelete nem megfelelő.  A balesetek büntetései nem voltak szigorúak és szigorúak a nemzeti szabványoknak, előírásoknak és előírásoknak megfelelően, az adminisztratív büntetések pedig enyhébbek voltak.

4, Guangxi hamis vakcina incidens

2009. December végén, a Laibin város Xingbin körzetében, Longxiangban, Guotang faluban egy kugya megharapott egy 5 éves kisfiút.  Beteg lett és 21 nappal meghalt, miután veszettség elleni oltást kapott a település egészségügyi központjában.  A laboratóriumi vizsgálatok után alkalmazott veszettség elleni oltás hamis gyógyszer. Több hónapos vizsgálat után Laibin City megállapította: A város városaiban és településein 13 kórház és 20 falusi klinika működik, amelyek illegális csatornákon keresztül vásárolnak gyógyszer.  A problémás veszettség elleni vakcina több mint 1000 példányát lefoglalták, több mint 330000 jüan értékben.  Ezenkívül 18 egyéb oltóanyag- fajtát és 67 adagot lefoglaltak.

5, Changchun Changsheng vakcina incidens

2018. Július 15-én az állami kábítószer-igazgatás közleményt adott ki a következőképpen: A Changchun Changsheng Techology Co., Ltd. Által előállított veszettség elleni oltás csalárd tevékenységeket tárt fel.  Alig egy év telt el azóta, hogy a Changchun Biotech 2017 novemberében megállapította, hogy a DTP vakcina hatása és ára nem felel meg az előírásoknak, A vakcina minőségi problémáinak újabb kitörése.  A Changsheng Biotech által nemrégiben előállított hamis és alacsonyabbrendű oltás esete ismét az előtérbe helyezte a hamis és alsóbbrendű vakcinát. 

A fenti problémák mellet.  A Shandong vásároltak érvénytelen oltásokat is.  A Shenzhen Kangtai Biological Products Co., Ltd. Hamis és alacsonyabbrendű oltóanyagokat is tapasztalt. Az egész vakcina oltóipar rohadt, és a problémák rengetegek.

Bár nem hagyhatjuk figyelmen kívül az ismételt esetek mögött álló emberi tényezőket.  Az intézményi struktúra hiányosságai felidézik a profitra törekvő emberi természetét.  De az ilyen oltási események, amelyek közvetlenül befolyásolják az egyének életét és egészségét, áttörték az emberi erkölcs alját.  Nem számít melyik szempontból megbocsáthatatlan.

Amikor az új koronavírus tombol az egész világon,  A vírus forrását nem sikerült megérteni,  Egyáltalán nem megérteni. Van már vakcinája a CCP-nek?

Egy ország, amely hamis oltásokat és oltásokat mer beinjekciózni, amelyeknek már lejárt a lejárati ideje. kidolgozható-e új vírusoltás rövid időn belül? El tudod hinni?

Dr.Yan Limeng és más szakértők többször is figyelmeztették, hogy az oltások rövid távon nem megvalósíthatók. Dr. Yan azt mondta: Amíg a CCP- rezsim még mindig létezik, lehetetlen megengedni a vírus eredetének teljes vizsgálatát, és az igazság nem fog kiderülni a világ előtt.

Azt is elmondta, hogy rövid távon ne várjon hatékony oltást, mert ez egy szuper mutáns vírus, amelyet rövid távon nehéz leküzdeni. 

Dr. Yan emlékeztetett: Ne várjon kollektív immunitást ebben a vírus nagyon alkalmazkodik az emberi testhez, és nagy a halálos halála.  Még akkor is, ha immúnis a vírusra, még nem jelenti azt, hogy a jövőben nem fog megfertőződni.

Ne reményezze a CCP vakcina oltását!

Dr. Yan és Dr. Zelenko vírusmegelőzési módszereket javasol

Kérjük, védje meg magát és családtagjait a magas kockázatú megelőzés mértékének megfelelően.

Hydroxychloroquine(HCQ), 200mg/idő.

  (Öt egymást követő napon, étkezés után egyél, ezt követően hetente egyszer, ellenjavallatok nélküli felnőttek számára)

原文:

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Dec. 13, 2020