A CCP vírus 2020 végén ismét kitör, Mr. Guo fellebbezett: maradjon életben, és tartsa magát a végéig

作者:香草山写作组 程万里   

翻译:永远的诺亚方舟

Image: BlurredCulture

Az amerikai keleti idő szerint, 2020.december 5-én reggel, Guo úr videót tett közzé a Gtv : a hazai barátok szerint, a közelmúltban a kínai kommunista párt magas rangú tisztviselői bujkáltak, tudják, hogy a vírus most jön, a kínai kommunista párt legfelsőbb vezetői meg vitatják: miért ragaszkodott Wen Gui és A legfrissebb hírek forradalma,  2019 december és 2020 január mondtak: a vírusjárvány 2020 végén nagy fog kitörni, ez azért van, mert a CCP-n belül elsajátítottuk az összes alapvető információt.

Európában élő személyük, aki közvetlenül részt vett a CCP vírusban, azt mondta: Kínában eltűnt a legtöbb ilyen ügyben érintett ember, nem talál, sok korábbi laboratóriumi épületet lebontottak és megtöltöttek, fákat is ültettek, leplezni a bűncselekményt! Testvérek, légy óvatos. Maszkot kell viselnie, kesztyűt kell viselnie, nem mehetsz ki, ha tudsz. Ennek a vírusnak nincs szeme, mindenki megfertőz. A testvéreket, barátaimat, nem szabad tönkretenni a tudatlanság és a csapongás miatt, tornázzon is, remélem, hogy a testvéreim nem lesznek megfertőzve, vigyázzon idősekre és gyermekekre.  A következő kihívás reménye: törölje a fixpontos célt, tudja meg az igazságot a vírusról, felszámolni a gonosz CCP-t, ez nem oldható meg egy-két hónap alatt, akár egy év, akár több év, hosszú távú megfontolás… ne betegedj meg életben, kerülje a vírus, tartsd magad hozzá, ne halj éhen, ne vegyen részt a háborúban. Amíg együtt vagyunk, megúszhatjuk a soha nem látott katasztrófákat, amelyek még soha nem történtek a földön.

Ellenőriztem, az elmúlt napok hazai híreiben valóban nincs információ a CCP legfelsőbb vezetőinek tartózkodási helyéről.

原文:

+1
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Dec. 07