Tucker Carlson: rámutatott: a brutális CCP-rezsim és az amerikai technológiai vállalatok együttműködnek a vírus igazságának megvizsgálásában, Xi elnök személyesen irányította a mészárlást

作者: GM101.      翻译: 永远的诺亚方舟

Image: AP

Az amerikai keleti idő szerint december 3-án, a híres műsorvezető Tucker a Fox Tucker show-ban, nézetek a CCP új koronavírus korlátlan hadviselés fegyvereiről.

Tucker elmondta: Dr, Limeng Yan, egy kínai vírustudós egyértelművé tette, hogy ennek a vírusnak semmi köze a pangolinokhoz, denevérkhez, tenger gyümölcsei piacokhoz stb. Számos laboratóriumból származik, amelyet a kínai kommunista kormány irányít.  Dr. Yant megbüntetik és valószínűleg megölik, amiért kiderítette az igazságot a vírusról Kínában, szóval eljött erre a szabad földre (Amerika), az amerikai technológiai vállalatok, amelyek együttműködtek a CCP zsarnokságával, felülvizsgálták Dr. Yan észrevételeit a vírussal kapcsolatos igazságról, a technológiai cégek még a vírusjárvány kezdetén is együttműködtek azzal, hogy a WHO elfedje az igazságot.

Tucker rámutatott, hogy vannak belső dokumentumok, amelyek bizonyítják, hogy a CCP tisztviselői már tudták,  hogy egy korábbi időszakban példa nélküli koronavírus-járvány lesz. A vírussal kapcsolatos igazság leplezése érdekében a CCP olyan embereket tartóztatott le, akik megpróbálták felfedni a hírt. Tucker úgy véli, hogy egymillió kínai állampolgár repül az Egyesült Államokba Wuhanból, ahol a vírus keletkezett, csak január 20-án ismerte el Xi elnök, hogy a vírus jellemzője a nagy sebességű terjedés és az emberről emberre történő átvitel, ez a viselkedés legalábbis gondatlanság bűncselekménye. A legrosszabb eredmény a mészárlás.

A vírus kitörésének kezdeteiben Xi elnök nyilvánosan beismerte: én személyesen irányítom és személyesen intézem, ezen kívül az evangélikus hírügynökség azt az igazságot is feltárta, hogy Xi Jinping, Wang Qishan, Xu Qiliang, közösen tervezték a “végtelen biológiai fegyverek globális kiadását”.  Teljes mértékben bizonyítja, hogy Xi elnök a világot akarja meghódítani és az egész emberiséget a vírus révén rabszolgává tenni.

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Dec. 05