Mondd még egyszer “a vírus forrása Indiában található”- A CCP hivatásos háztartássá vált, hogy megszabaduljon a fekete fazéktól

编撰:WENJUN    翻译:永远的诺亚方舟

Majdnem egy év telt el a CCP Wuhan-tüdőgyulladás kitörése óta. A járvány forrását illetően, a Kínai Kommunista Párt hivatalos médiája és tudományos kutatóintézetei folyamatosan változtatták a fekete fazéktól való megszabadulás célkitűzéseit. A legkorábbi Egyesült Államoktól, Olaszországtól és néhány országtól, amelyet fagyasztott húst exportáltak Kínába, a közelmúltban a vírus forrását Indiának és Bangladesnek tulajdonították.

Ez a legújabb kutatási jelentés a kínai kommunista Párt központi Tudományos Akadémiájától, a Sanghaji Élettudományi Kutatócsoporttól származik. Megjelent az orvosi folyóiratban (The Lancet) november 17-én. A jelentés neve: Sars-Cov-2 korai titkos terjedés evolúció az emberi gazdaszervezetben. (Early Cryptic Transmission and Evolution of Sars-CoV-2 in Human Hosts).

Ezek a kutatók úgy vélik, a vírusreplikáció során, a dezoxiribóz-számítás, amely a DNS, nagyon kicsi, de valós változásokat fog eredményezni, ezért filogenetikai anizízist alkalmazva (phylogenetic analysis), a legkisebb vírusminta megfigyelésével, megtudhatja, honnan származik a vírus.

A kutatócsoport meghatározat az Egyesült Állom, Ausztráliát, Oroszországot, Olaszországot, Görögországot, a Cseh köztársaságot, Indiát és Bangladeset, ezt a 8 országot. De kizárja kínát a gyanú alól. 

Ez a kutatási projekt úgy véli, hogy Indiában és Bangladesben a vírusmutáció mértéke meglehetősen alacsony.  Emellett India és Banglades kína szomszédai, ezért a kutatások úgy vélik, hogy az első vírushullám e két országból terjedt el.

A kutatási jelentés arra is követetett: (Ez a vítus Európában terjedhetett, mielőt kínába lépett volna. Ebből a szempontból az új koronavírus (CCP vírus) tüdőgyulladás globális járványt okozott, ami elkerülhetetlen, és a wuhani járvány csak a folyamat része.

Az elemzés úgy véli, hogy miután a CCP bejelentette sikerét a járvány elleni küzdelemben, a vírus különböző helyeken történő kitörése csak politikailag lehet helyes: az importált lazacot és fagyasztott sertéshúst lehet hibáztatni.  Ma a CCP hatóságainak nincs kiút, és nincs más választásuk, mint Indiára tenni a bűnbakot.

A CCP új koronavírus járványa Wuhanból egész Kínába terjedt. Szintén elterjedt az egész világon, a mai napi több mint 63 millió ember fertőzött meg, és közel 1,5 millió ember halt meg. Ugyanakkor a globális gazdaságot erősen sújtotta. Míg a nemzetközi közösségnek független vizsgálatot igényel a CCP vírus forrása, de még mindig meg kell vizsgálnunk a CCP bűnösségét. amely szándékosan leplezte az igazságot a vírusról.

A globális elítélésre reagálva a CCP számos módszert dolgozott ki a felelősség megszabadulása érdekében. És hibáztatták Olaszországot ,Spanyolországot, az Egyesült Államokat és így tovább.

Ugyanakkor a CCP a különböző helyeken kitört járványeseteket a következőképpen írta le: importált fertőzéses esetek, ezen túlmenően a helyi fertőzési esetek forrása több országból behozott fagyasztott húskészítmény volt. Ide tartoznak: India, Oroszország, Norvégia, Indonézia, Brazília, új-Zéland, Ecuador stb.

Néhány netező korábban hasonló szavakat keresett a kínai keresőmotorban (Baidu). Váratlan feltárás: A kínai külügyminisztérium a történelem során többször is kidobta a fazék, sok netező elolvasta, nevetve így szólt: (több ezer hiba a hibájuk).

Nem számit, hogyan érvel a CCP, hogyan tagadni,  hogyan kidobta a fazék, nem kerülhetik el a büntetést, mivel a bizonyítékok hamarosan bemutatásra kerülnek a bíróságon, a CCP-nek csak egy kiútja van: Fizesse meg a bűncselekményt halállal!

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Dec. 03