Wengui úr november 28-án azt mondta: Trump 100% nyer Xi Jinping-et hamis szakértők tévesen irányították, hogy fogadja Biden győzelmét, az eredmény semmi

撰稿:喜马拉雅肉夹馍 翻译:永远的诺亚方舟

Guo wengui úr Tehát testvérek, nézd meg teljes elnökválasztást, mit csinál Pennsylvania? Megvétózta, ne feledd ah, egy állam nem ismer fel téged, ennek az elnökválasztásnak vége,menjen a szenátusba,  a képviselőházba,  a kongresszusba,  menjen a választásokra.  Vagy állapítsa meg, hogy egy állam megválasztása hamis és megdönti, most kezdődött elektor ember jegyet, államonként ,  minden államhoz egyet, Trump 100%-ot nyer.  Ez ismét nyert.  Menj a kongresszusba, Trump 100%-ot nyer.  Mit gondolsz? A CCP társadalom tudományi akadémiájának 99%-a tanácsot ad Xi-nek, hallottam hogy a egy jelentés írta, a jelenlegi törvény alapján, és tényleges, és nyilvános sérelmek, és megélhetési adatok a következtetések levonásához, Biden határozottan megválasztott, végül Xi azt mondta: renben van! Bingó! Végül az elemzés megállapította, hogy hoppá, válság állhat fenn, hallottam, hogy Biden felmentést akar, visszavonulni a választásoktól, Xi boldogtalan, siess, tegyen nyilatkozatot, gratulálok Biden, ne hagyd abba! Különféle források. Ez lehet a te befolyásod?

*** vége ***

Összefoglalva: Tisztelt Xi elnök, tudatlanságod megtanított minket, vezetőként, ha nem tudja, hogyan lépje át a hálózati tűzfalat, nem érte az idegen nyelveket, hallgassa vakon az alábbi emberek beszámolóit, ez embereket ölne meg.  Egy bizonyos nagy-kínai elnök tanulsága elmondja nekünk, vezetőként, még akkor is, ha a szabad világban vagy, még akkor is, ha PHD a kladden Egyetemen.  még akkor is, ha az angolod olyan jó, mint a neved.  Ha nincs agyad, még akkor is, ha van egy fejlett masszázs botod, ez nem fogja kijózanítani az elmédet.

原文:

+1
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Nov. 30