A 230.Törvény hatályon kívül helyezése

作者: 遍地开花   校对: 飞虹

翻译: 永远的诺亚方舟

Getty Images

Trump 27-én ezt tweetelte: A 230. Törvényt nemzetbiztonsági okokból meg kell szüntetni,  ez egy másik hír.  Véget vet az amerikai mainstream médiának és közösségi hálózatoknak,  amelyek bűncselekményeket követnek el,  kirúgták a történelemből.

Az Egyesült Államokban fennálló káosz ezekhez a rossz médiákhoz kapcsolódik,  ez a forradalommal kapcsolatos igazság legnagyobb akadálya.  A 230 törvény miatt ez az amulett.  Nincs félelmük ès tetszés szerint törölhetnek üzeneteket,  pletykák és rágalmak,  minden jogi felelősség nélkül,  az érdekcsoport mögöttük óriási.  Tehát Trump elnök tehetetlen volt számukra.

Ha nincs igazságforradalom,  Amerika nem lesz józan.  Nincs igazságforradalom,  az Egyesült Államok nem fogja tudni a kommunista párt gonoszságát és kegyetlenségét.  Nincs igazságforradalom,  az Egyesült Államok nem fogja tudni hogy erodálódott és korhadt.  Nincs igazságforradalom, az Egyesült Államok nem fogja tudni hogy a halál küszöbén áll.  Nincs igazságforradalom, az Egyesült Államok nem fogja tudni hogy a büszke jogrendszer ennyire kiszolgáltatott a CCP kék (kék= az internet penetráció), arany (arany=pénz korrupció),  sárga (sárga= használj gyönyörű nőket a csábításhoz), szemben.  Nincs igazságforradalom ,  az Egyesült Államok a világ egyetlen nagy országaként nem fogja tudni, hogy a CCP évtizedek óta manipulál és irányít.  Nincs igazságforradalom, az Egyesült Államok és a világ nem fogja tudni az igazságot az új koronavírusról.  Nincs igazságforradalom, lehetetlen, hogy az Egyesült Államok gyorsan és simán folytassa a választási csalások elrendezését és alapos kivizsgálását.  Nincs igazságforradalom, az Egyesült Államok nem fogja felismerni, hogy a szólásszabadság már régóta elveszett.  A hitet és erkölcsöt elvesztő média nagyon káros a társadalomra.  Nem is beszélve arról, hogy a CCP ellenőrzi, veszélyeztetve a nemzetbiztonságot.  Ezért Trump elnök 230.törvény eltörlésének legnagyobb előmozdítója a feltörő hírforradalom. 

Szeretnék nyitni és gondolkodni rajta.  Mr.Wengui egyszer azt mondta: nem hiszed el, amit mondtam, de kérjük, ellenőrizze és erősítse meg.  Azt hiszem, ez a fő oka annak, hogy először ment el a hegyre egy találkozóra, alaposan tegye ki a CCP behatolását az Egyesült Államok elé, és tegye ki a bizonyítékokat, hagyja, hogy az Egyesült Államok magától derítse ki az igazságot.  A mikor második léptek be a hegybe, a helyzet megváltozott. Az Egyesült Államok hitt a legfrissebb hírforradalomban,  a hírforradalom, hogy a merevlemezről jött ki, jelezve, hogy támadó és védekező szövetségre lépett Trump elnökkel, megnyerni a választásokat.  Mivel az amerikai érdekcsoportok túlságosan mélyen részt vesznek a CCP-ben,  még bizakodó, ne hidd, hogy a szavazatokat a CCP manipulálja, és hisz a választási rendszerükben, megjelent a maihoz hasonló helyzet.  De óvakodott a CCP gonosz természetétől, hagyjon tartalék erőt minden esetre, ez legyen az utolsó teszt, kiderült, hogy a CCP valóban fel akarja rombolni az Egyesült Államokat!  Amerika teljesen csüggedt!  Ezúttal Wen gui úr néhány napra a hegybe ment, a 230. Törvény hamarosan véget ér? Ilyen véletlen?  Lude azt mondja: ez az érdekcsoportok teljes körű támogatása kitörölni a CCP, Trump ezt fogja tenni, Amerika nagyon mérges.  Mondta Wengui úr: Twitter, Google, Facebook, és miután más mainstream média megsemmisült. A jövő a Gtv és a Gnews világa, több tízmilliót vagy akár billió dollárt ér, túl ijesztő.  De szerintem ez Amerikában van ,  Az öt nagy családi támogatása nélkül lehetetlen.  Új kínai szövetségi államok mentették meg az Egyesült Államokat,  kiemelkedő teljesítmény, támogatásuk is jutalom. 

A trendet vezető új kínai korszak jön. Úton a CCP megsemmisítése és a sprintelés céljából. Hallgassa meg Wengui urat , van jövő, ha élsz. Mindenkinek vigyáznia, Hamarosan jön Himalája. Jön az ideje annak, hogy a kínai nemzet valóban büszke legyen!

原文:

+1
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Nov. 28