Navarro: Itt az ideje, hogy megdöntsük a CCP

By 秘密翻译组 翻译:永远的诺亚方舟

FoxNews

Az amerikai NewsMax média szerint, Peter Navarro kereskedelmi tanácsadó nemrégiben kijelentette, A Trump -adminisztráció fontolóra veheti, hogy határozott lépéseket tegyen a CCP ellen a hivatalban töltött idő alatt.

Navarro azt mondja: “ a jelenlegi forma nagyon világos, Biden összejátszik a CCP-val, Trump elnök pedig az amerikai nép védelméért küzd.”

Navarro tovább hangsúlyozta, Trump elnök és a kínai kommunista Párt közötti konfrontáció soha nem szűnt meg, csak a múlt héten, aláirt egy végrehajtási parancsot is, tiltsa meg az Egyesült Államoknak, hogy a kínai hadsereghez kapcsolódó vállalatokba fektessenek be. És, újabb intézkedéseket vezetnek be egymás után.

Továbbá, Navarro ismét határozottan elítélte a CCP-t vírus felszabadítása miatt, és globális járványt okozott, megölt 250 000 amerikait, és hangsúlyozta, hogy a CCP-t felelősségre kell vonni, hadd tudja meg a világ az igazságot a vírusról.

Meg jegyezés: ez a rövid jelentés, ez a rövid jelentés ismét tele van tűzzel Navarro ( America This Week) ( Eric Bolling) készített interjúk után, e hónap 18-án.

Láttuk, Az amerikai választásokon elkövetett csalások felfordulása közepette, Navarro többször hangsúlyozta, hogy ki kell vizsgálni az igazságot a CCP vírusról, és mondd meg egyenesen az amerikai népnek, A CCP az a gyilkos, aki 250 000 amerikai embert ölt meg. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok kormánya soha nem mondott le a vírus eredetével kapcsolatos igazság felkutatásáról, Egyidejűleg, Hamarosan erősebb intézkedések hajthat végre. Várjunk és meglátjuk.

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Nov. 24, 2020