Joe Biden azzal fenyegette Trump elnököt, hogy adja fel a fehér házhoz fűződő jogait

撰稿:文錦 复核:WENJUN

翻译: 永远的诺亚方舟

November 6-án Joe Biden figyelmeztetést adott ki, ha a Trump-adminisztráció nem működik együtt a Demokrata Párttal és nem hajlandó átadni a hatalmat, Az egyesült államokban az új koronavírus okozta halálozások száma tovább nőhet. Biden megsérti az egyesült államok alkotmányát, Használja ezt a járványt Trump elnök fenyegetésére.

Pekingi idő szerint november 17-ig, A megerősített esetek összesített száma az Egyesült állomokban meghaladta a 11,16 milliót. A teljes halálozási arány meghaladja a 240 000-et. Múlt hét, Az új megerősített esetek száma az Egyesült államokban egyetlen nap alatt meghaladja a 100 000-et, 190 000 új esetet adtak hozzá a legmagasabb napon. Az elnökválasztási éjszaka után a megerősített esetek hatalmas száma és az a jó hír, hogy hatékony oltásokat jelentettek be, “együttműködnek egymással.” Az amerikai ( Hui Rui) a német ( BioNTech ) által közösen kifejlesztett vakcina az első, amely 90% -ban hatékonynak nyilvánítja, Az amerikai biotechnológiai vállalat, a Moderna nyomán szintén áttörést jelentett be az oltások terén. Ezeket a vírusinformációkkal kapcsolatos híreket jelentették, Leplezni a választási csalást, hogy eltereljem az emberek figyelmét a választásokkal kapcsolatos igazságról. Biden egyoldalúan gyorsan létrehozott egy speciális vezető csoportot a járványért és egy “ túl kormányzást,” A mainstream média továbbra is lendületet ad neki. Mondta Biden 16-án: Amint kijön az oltás, hogyan terjesszük és mozgósítsuk az embereket az oltáshoz, és egyéb kérdések megkövetelik az együttműködést és a két csapat közötti kommunikációt, “átmeneti kormány nélkül több haláleset is előfordulhat,” “ha megvárjuk, amíg az új elnök hivatalba lép jövő év január 20-án, elkezdhetünk intézkedéseket, a járvány elleni küzdelem egy hónapot késik, még másfél hónap is.” Biden kihasználja az emberek járványtól való félelmét, és a média felpörgette az oltás hatékonyságát, ellenséget akarnak kiváltani Trump elnökkel szemben azoktól, akik nem ismerik az igazságot, nyomást gyakorol Trump elnökre, hogy mihamarabb adja át a hatalmat. Úgy tűnik, hogy Biden lépése puccsot indít, amely sérti az egyesült államok alkotmányát.

Ezek a választások lehetővé tették Trump elnök számára, hogy végre meglássa a hatalmat Biden mögött az egyesült államok érdekei mellett létezik a kínai kommunista párt is. Csak a CCP-t szüntesse meg, minden amerikai politikai párt visszatérhet az egészséges versenykörnyezetbe. Csak a CCP felszámolásával akadályozhatják meg őket a vírus felszabadításában az egyesült államokban és az egész világon. Csak a CCP felszámolásával lehet megszüntetni a zavargásokat. Az igazság a választásokról, A vírus igazsága, Az igazság a Biden családi korrupcióról, egyenként fényes napsugárzásnak van kitéve. Csak így lehet teljesen megmenteni az egyesült államokat és a világot!

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Nov. 18