Amerikaanse leger in beslag genomen Servers in Duitsland gebonden aan Dominion Stemsysteem

作者:莫黎  图片:theOldie

荷兰语翻译:荷兰郁金香 荷兰语校对:木木

 Ondanks dat de reguliere media en Big Tech doorgaan met het markeren en onderdrukken van de informatie dat er met betrekking tot de verkiezingsfraude enorm veel bewijs blijft binnenstromen.

 Eerder vandaag bevestigde Rep. Louie Gohmert op Newsmax dat een softwarebedrijf genaamd Scytl, op onjuiste wijze de verkiezingsgegevens verzamelde via Spanje, werd overvallen door een grote Amerikaanse legermacht en zijn servers werden in beslag genomen in Frankfurt, Duitsland.

 Scytl is een softwarebedrijf uit Barcelona dat verkiezingssoftware verkoopt in meer dan 20 landen, waaronder de VS, Mexico, Frankrijk, Noorwegen, Zwitserland, Oostenrijk, Bosnië en Herzegovina en India.

 Zoals te zien is op de website van het bedrijf:

 Scytl heeft met succes projecten voor verkiezingsmodernisering in de VS opgeleverd sinds 2008, en meest recentelijk voor de tussentijdse verkiezingen van 2018, toen meer dan 70 miljoen kiezers uit meer dan 900 Amerikaanse provincies met succes gebruik maakten van de technologie van Scytl.  Bovendien heeft Scytl’s technologie tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 meer dan 53 miljoen geregistreerde kiezers en duizenden verkiezingspersoneel in 28 staten de voordelen opgeleverd van efficiëntere, schaalbare en toegankelijke verkiezingsprocessen, waardoor Scytl werd geconsolideerd als de toonaangevende aanbieder van verkiezingsmodernisering in de Verenigde Staten.

 Volgens een rapport van Forbes in 2017:

 Scytl past end-to-end-encryptie toe, stemterugkeerkoorden en een bulletinboard-auditservice.  Tot de klanten van Scytl behoren het Franse Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Europese Groene Partij, het Parlement van de Europese Unie en het Zwitserse kanton Fribourg.  In januari 2012 kocht het bedrijf SOE Software.  Scytl heeft ook meer dan 40 patenten en patentaanvragen.

 In juni van dit jaar werd het bedrijf echter failliet verklaard.  Het bedrijf heeft faillissement aangevraagd als onderdeel van een bredere analyse van beveiligingsproblemen in verband met digitaal stemmen.

 Andrea Widburg van American Thinker meldde eerder dat Scytl connecties heeft (of had) met Soros en de Democratische partij.  Microsoft-mede-oprichter Paul Allen’s Vulcan Capital heeft $ 40 miljoen geïnvesteerd in Scytl, en een andere bron wijst erop dat Bill Gates ook aandelen in Scytl bezit.

 Toen de Amerikaanse regering bevestigde dat het Dominion Voting System betrokken is bij de verkiezingsfraude, kreeg de inlichtingengemeenschap de opdracht om naar haar servers te zoeken en ontdekte dat ze in Duitsland waren.  De CIA was echter volledig uitgesloten van deze operatie.

 Door de servers te verkrijgen, zal de Amerikaanse regering daarentegen direct bewijs hebben van deze verkiezingsfraude: wanneer werd het tellen van de stembiljetten gestopt;  wie de instructie heeft gegeven om het tellen van de stembiljetten te stoppen;  en wie het algoritme heeft geïnitieerd dat het mogelijk maakte om van stemmen te wisselen …

 De advocaat van president Trump, Lin Wood, heeft al gereageerd op dit rapport

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Nov. 16