Vigyázni kell CCP-val használjon hamis oltásokat pénzt gyűjteni

作者: 新加坡狮城农场 翻译: 永远的诺亚方舟

Dado Ruvic/ReutersTegnap LuDe hírügynökség kitört, hogy a Hui Rui cég ekkor jelentette be, hogy vakcinár fejlesztett ki a kínai kommunista vírus megelőzésre, helytelen jelenség van, Mr.Wen Gui is pontosan mondta ma reggel, az oltás hatástalan.

Valójában mindenki ismeri azt a Hui Rui cég. (Fu Qi) az egyik befektetési tanácsadó belül, ez aszemély nagy pénzt akar keresni a társaság számára, ő és a CCP nagyon korán jött össze, az igényes személy úgy látja, használjak az emberek félelmét a vírustól, az orvoskeresés pszichológiája a betegség után, nagyon sok pénzt fog költeni az úgynevezett oltásra, ezzel el lehet érni pénzeszköz-gyűjtési céljukat.

Hős tudósunk, Dr.Yan mondta néhány hónappal ezelőtt, a CCP vírusnak nincs ellenszere, maga a vírus folyamatosan mutálódik, hosszú időbe telik egy oltóanyag kifejlesztése, annak ellenére, hogy a kezdeti vakcinát kidolgozták, a vírus később ismét mutálódott, nem tud lépést tartani. Dr.Yan azt mondta: A korai megelőzés és a kontroll leghatékonyabb gyógyszere a Hidroxi-klórokin. Miért nem állt ki senki a reklámozás és a produkció érdekében, mivel ennek a gyógyszernek az ára olcsó, nem jövedelmező. Ha az emberek a világ minden tájáról olcsó gyógyszert használnak. Aztán azok, akik összejátszottak a CCP-val, az óriási áron készített gyógyszer elvesztette az értékét, nem is beszélve a pénzszerzés céljáról.

Bajtársainknak tehát továbbra is igazat kell mondaniuk, tudassa a világgal, ez a CCP és a sötét erők újabb összeesküvése az egyesült államokban, elhatároztuk, hogy nem hagyjuk, hogy sikerrel járjanak. Javasoljuk, hogy azok az elvtársak, akik jól tudnak angolul, gyorsan mondják el az igazságot a világnak, ne tévesszen meg több dolog.

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Nov. 13, 2020