Το εμβόλιο Pfizer είναι ένα φάρσα – Το Κ.Κ.Κ. χρησιμοποιεί ψεύτικο εμβόλιο για να βγάλει τεράστια χρήματα

作者: 新加坡狮城农场

希腊语翻译: κουκουβάγια

Dado Ruvic/Reuters

Σύμφωνα με την Lude Media χθες, η Pfizer ανακοίνωσε αυτή τη στιγμή ότι είχε αναπτύξει ένα εμβόλιο για την πρόληψη του Κορωναιού (CCP Virus). Ωστόσο, πρέπει να υπάρξει συνωμοσία. Σήμερα το πρωί ο κ. Miles Guo επιβεβαίωσε επίσης ότι το εμβόλιο ήταν άχρηστο.

Στην πραγματικότητα, όλοι γνωρίζουν ότι ο Fauci είναι ένας από τους συμβούλους επενδύσεων της Pfizer. Έχει από καιρό αναμειχθεί με το Κ.Κ.Κ. για να δημιουργήσει μεγαλύτερα οφέλη για την εταιρεία. Προφανώς, εκμεταλλεύονται τον πανικό του Κορωναιού του Κ.Κ.Κ. στον κόσμο. Οι άνθρωποι φοβούνται και θα ξοδέψουν βιαστικά τεράστια χρηματικά ποσά για να αγοράσουν τα ψεύτικα εμβόλια τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιτυγχανόσουν το στόχο τους να κερδίσουν χρήματα.

Η Ηρωίδα μας επιστήμονας Dr. Limeng Yan είπε πριν από λίγους μήνες ότι ο COVID 19 του Κ.Κ.Κ. δεν έχει αντίδοτο και το στέλεχος του μεταβάλλεται συνεχώς. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο. Ακόμα κι αν το αρχικό εμβόλιο τελικά αναπτυχθεί, τα μεταγενέστερα στελέχη έχουν μεταλλαχθεί και απλά δεν μπορούν να συμβαδίσουν με την ταχύτητά του. Επιπλέον, η Dr. Yan είπε ότι το πιο αποτελεσματικό φάρμακο για πρόωρη πρόληψη και έλεγχο είναι η υδροξυχλωροκίνη (hydroxychloroquine). Γιατί κανείς δεν έχει προωθήσει και κατασκευάσει σθεναρά αυτό το φάρμακο σήμερα; Είναι επειδή είναι φθηνό και μη κερδοφόρο. Εάν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παίρνουν φθηνά φάρμακα, αυτά τα  φάρμακα που παράγονται από το Κ.Κ.Κ. και τους συνεργάτες του θα χάσουν αξία.

Επομένως, οι οπαδοί της Κίνηση σφυρίγματος συνεχίζουν να λένε την αλήθεια. Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει ότι αυτή είναι μια άλλη συνωμοσία του Κ.Κ.Κ.

Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει ότι αυτή είναι μια άλλη συνωμοσία. Το Κ.Κ.Κ. και οι σκοτεινές δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν ενώσει για να εξαπατήσουν τον κόσμο. Είμαστε δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να πετύχουν.

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Nov. 12