Trump overwinning gevalideerd door hertelling van stemmen door kwantumblockchain-systeem

Origine: https://beforeitsnews.com/politics/2020/11/trump-win-validated-by-quantum-blockchain-

荷兰语翻译: 木木 荷兰语校对:Pv0

Een hertelling van de stemmingen in het hele land werd gedaan door elite-eenheden van de Nationale Garde op zondagmorgen 8 nov. Om fraude te voorkomen waren de officiële stembiljetten gedrukt met een onzichtbare, onbreekbare watermerk code en geregistreerd op een Quantum Blockchain System.

Op het moment van schrijven waren in vijf staten 14 miljoen stembiljetten door een laserscanner gegaan, waarvan 78% mislukte omdat er geen watermerk was om het stembiljet te verifiëren. Op 100% van de mislukte stembiljetten werd Biden aangekruist.

Een eerste test toonde aan dat volgens de watermerken op gevalideerde stembiljetten die in de kwantumcomputer werden ingevoerd, Trump de herverkiezing won met meer dan 80% van de legale stembusgang. De uiteindelijke gevalideerde stem werd in die test geteld: Trump 73,5 miljoen stemmen tegen Bidens 25,9 miljoen – en daarin was nog geen rekening gehouden met de stemmen voor Trump die mensen hebben zien weggooien en nooit worden geteld.

Interessant genoeg kwamen die cijfers overeen met de Twitter-accounts van de twee mannen: Trump had 88,8 miljoen volgers op Biden’s 16,6 miljoen. Met behulp van ‘infra-rood’ apparatuur die lezen welke stembiljetten echt of nep waren, werden de elite Nationale Garde ingezet in de twaalf doelstaten Alabama, Arizona, Pennsylvania, Colorado, Texas, Wisconsin, Tennessee, Washington, Virginia, Delaware, Illinois en Kentucky. In het hele land stonden meer dan 500 leden van de Nationale Garde op wacht over alle stembiljetten.

Er werd nog veel meer getest op frauduleuze stemmingen. Naast het watermerk bevatte deze officiële stembiljetten ook inkt van maïs, waardoor een elektronisch stralingscircuit-ID werd gecreëerd dat de locatie van dat stembiljet kon traceren via GPS-transmissie. Met andere woorden, ze konden traceren of het stembiljet was ingevuld door de persoon die op het stembiljet werd genoemd.

Het Trump team zou een aantal rechtszaken indienen op ma. 9 november. Ze hadden zich hier al lang op voorbereid in het kader van een verkiezingsfraude-onderzoek genaamd Project Veritas.

Judicial Watch: “Onze nieuwe studie toont 1.8M overmaat, of ‘spook’ kiezers in 353 county’s in 29 staten. De gegevens benadrukken de roekeloosheid van het blindelings versturen van stembiljetten/kiezersregistratielijsten”.

In Pennsylvania alleen had Trump’s juridisch adviseur Rudy Guliani een getuigenis van 50-60 poll-watchers die beweerden te zijn beroofd van een vermogen om post in stembiljetten te inspecteren.

Nationaal, zei de beroemde advocaat Sydney Powell (het gerucht gaat dat hij de volgende FBI-directeur zal worden benoemd), “Hammer and Scorecard – de NSA-software van de Veiligheid draaide de onwettige Software van de Verkiezing – stelde een algoritme in werking dat Biden een 3% stemvoordeel in Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Georgia, Nevada en Arizona gaf”.

Wees gerust, alle juridische kwesties zouden worden verantwoord tegen de tijd dat het kiescollege op 14 dec. 2020 bijeenkomt. Tegen die tijd zouden de echte verkiezingsuitslagen – na de rechtszaken – bepalend zijn voor alle wettelijk uitgebrachte stembiljetten. De gezamenlijke zitting van het Congres zou de verkiezing officieel maken op 3 januari 2021.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Nov. 12