Λόγια από τον Miles Guo EP.4

原始稿:GM98 希腊语翻译:κουκουβάγια

022.

Ο λόγος που οι κλεπτοκράτες της Κ.Κ.Κ. έβαλαν τα χρήματά τους στην Αμερική και την Ευρώπη είναι επειδή τα χρήματα είναι άμεσα διαθέσιμα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους και να σκοτώσουν τους εχθρούς τους!  Τους δίνουν τη δύναμη που θέλουν! Τους δίνουν τις πληροφορίες που θέλουν! Και θα εξαλείψουν τα πάντα και όλους. Ωστόσο, η δύναμή τους εμπόδισε επίσης τον δικό τους τρόπο! Αυτή είναι η απειλή που αντιμετωπίζει η Αμερική τώρα!

—- Λόγια από τον Miles Guo στις 6 Σεπτεμβρίου 2017

023.

Είπα ότι η Δύση πρέπει να αποσυρθεί από τα διάφορα συστήματα κατασκοπείας που το Κ.Κ.Κ. έχει φυτέψει στο σύστημά σας. Περιλαμβάνουν  “BGY”, σύστημα μέσων κατασκοπείας, διάφοροι websites και διάφορα μέσα. (BGY = Blue, Gold, Yellow. Μπλε, Xρυσό, Kίτρινο, πρόκειται για έλεγχο στο Διαδίκτυο, δωροδοκία χρημάτων, έλεγχο μέσω σκανδάλων σεξ.)

—- Λόγια από τον Miles Guo στις 4 Οκτωβρίου 2018

025.

Ο κόσμος τυλίγεται στο σκοτάδι του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας. Είστε έτοιμος;

Εάν δεν είστε έτοιμοι, θα πληρώσετε το τίμημα. Αν είστε έτοιμοι, υπάρχει μόνο ένας τρόπος, δηλαδή να καταργήσετε το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας!

                                                —- Λόγια από τον Miles Guo στις 23 Μαΐου 2020

026.

Έχω πρόσβαση στα έγγραφα υψηλού επιπέδου του κεντρικού αντισυμβαλλόμενου, στα έγγραφα κρατικής μυστικότητας, όποτε και οπουδήποτε χρειάζομαι. Γιατί;

Επειδή ασχολούμαστε μαζί τους κλεπτοκράτες.  Και οι σύμμαχοί μας είναι 90 εκατομμύρια μέλη του Κ.Κ.Κ. που θέλουν να ανατρέψουν αυτούς τους κλεπτοκράτες της Κίνας.  Όλοι θέλουν.

                                        —- Λόγια από τον Miles Guo στις 5 Οκτωβρίου 2017

027.

Δεν μιλάω στον κ. Bannon για καμία αμερικανική πολιτική. Είτε ο Biden στέκεται εδώ (εκλέχτηκε) είτε ο ΠρόεδροςTrump στέκεται εδώ (εκλέχτηκε), το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να σας ευχόμαστε καλά. Ευχόμαστε καλή τύχη στην Αμερική!

                                             —- Λόγια από τον Miles Guo στις 25 Ιουλίου 2020

028.

Νομίζω ότι οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ θα έχουν ένα γελοίο τέλος. Επειδή οι ΗΠΑ διεισδύθηκαν βαθιά από το Κ.Κ.Κ.                                                                       

—- Λόγια από τον Miles Guo στις 5 Ιουλίου 2020

Ποιος είναι ο κ. Miles Guo (Guo Wengui);

Ο Miles Guo είναι ο Κινέζος που καταργεί το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας.

Σύμφωνα με τη βιογραφία του Miles Guo, μπορείτε να πείτε ότι είναι δισεκατομμυριούχος, ειδικός στην πολιτική και τα οικονομικά, ακόμη και στην επιστήμη της πληροφορίας. Μπορείτε επίσης να πείτε ότι είναι πολύ καλός σχεδιαστής. Μπορείτε να τον επισημάνετε διαφορετικά. Αλλά αυτό που είναι γνωστό στους Κινέζους και τους ξένους είναι ότι ο Miles Guo είναι ένας καταστροφέας του Κ.Κ.Κ., ένας άνθρωπος που πραγματικά θέλει να ανατρέψει την τυραννία του Κομμουνιστικού κόμματος Κήνας, ένας άνθρωπος που πραγματικά εργάζεται σκληρά για την ευημερία του κινεζικού λαού. Αφιέρωσε ολόκληρο το σώμα και την ψυχή του.

谁是郭文贵先生?郭文贵是一个灭共者。根据郭文贵的生平简历,你可以说他是一个亿万富翁,一个通晓政治与经济以至情报学的专家,你也可以说他是一个非常优秀的设计师。你可以给他贴上不同的标签。但他为中国人以及外国人所熟知的是,他是一个灭共者,一个真正要推翻共产党集权暴政的人,一个真心为了中国人民获得福祉,奉献出全部身心。

原文:

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Bal_Aur
1 year ago

WU WEI

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Nov. 11, 2020