Εκλογές των ΗΠΑ — Απάτη του Δημοκρατικού Κόμματος επιβεβαιώθηκε

撰稿: Angelsky 校对: 莫黎

希腊语翻译:κουκουβάγια

图片: 昆仑竹

Σύμφωνα με την έκθεση “Epoch Times” στις 8 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής Trey Trainor εξέδωσε δήλωση στις 8 Νοεμβρίου ότι υπήρξε μεγάλη απάτη στις προεδρικές εκλογές. Τα αναφερόμενα εκλογικά αποτελέσματα δεν είναι έγκυρα.

Ο πρόεδρος Trey Trainor είπε ότι πραγματοποιούνται εκλογικές απάτες σε διάφορες πολιτείες. Δήλωσε επίσης ότι εάν δεν συμμορφωθεί με το νόμο, οι εκλογές θα είναι “παράνομες”.

 Ήδη από τις 6 Νοεμβρίου, η Πρόεδρος Trainor επισήμανε στο πρόγραμμα «Εθνική Έκθεση» της Newsmax TV ότι ο χώρος όπου δεν επιτρέπεται στους παρατηρητές να παρακολουθούν τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων μπορεί να σχετίζεται με απάτη στις εκλογές.

Ο Trainor επεσήμανε ότι η Πενσυλβάνια και ορισμένα άλλα κράτη δεν μετρούσαν με διαφάνεια. Η ομάδα εκστρατείας του Προέδρου Trump έλαβε δικαστική απόφαση που επιτράπηκε να παρακολουθήσει τη διαδικασία μέτρησης από απόσταση έξι ποδιών. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται στους παρατηρητές της ψηφοφορίας να εισέλθουν στον τόπο καταμέτρησης για να επιβλέπουν τη διαδικασία καταμέτρησης. Επομένως, οι εκλογές δεν είναι διαφανείς. Ο Trainor πιστεύει ότι η αγωγή που κατατέθηκε από την εκστρατεία Trump είναι «πολύ αποτελεσματική κατηγορία» που απαιτεί «πλήρη έρευνα» από το δικαστικό σύστημα.

Σε αυτές τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, που αφορούν το πεπρωμένο της ανθρωπότητας, το Δημοκρατικό Κόμμα εξαπάτησε για να κερδίσει τις εκλογές. Προς το παρόν, ένας μεγάλος αριθμός αποδεικτικών στοιχείων, όπως ζωντανά βίντεο, εικόνες και έγγραφα που αποστέλλονται από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Parler, το Gap, το Twitter και άλλες πλατφόρμες, δείχνουν ότι υπάρχουν πολλά παράνομα φαινόμενα σε αυτές τις εκλογές:

Ένα άτομο ψηφίζει πολλές ψήφους, οι νεκροί ψηφίστηκαν, εσκεμμένα αποχή, δημοψήφισμα εκτός ΗΠΑ, άκυρα ψηφοδέλτια, κλέψτε ψήφους, ταχυδρομική σήμανση της ημέρας των εκλογών σε ψηφοφορίες που υπερβαίνουν τη νόμιμη προθεσμία, άρνηση εισδοχής των Ρεπουμπλικανών επιθεωρητών εισιτηρίων, οι ξύλινες σανίδες καλύπτουν τα παράθυρα, μυστική καταμέτρηση, παρουσιάστηκε σφάλμα στο εκλογικό σύστημα λογισμικού (η ψήφος του Trump πήγε στον Biden), εισαγάγετε λάθος αριθμό ψήφων (λιγότερα Trump, περισσότερα Biden), η σκόπιμη αναστολή και καθυστέρηση της καταμέτρησης των ψήφων, πετάξτε στρατιωτικές ψήφους, ψηφοφορία φάντασμα, Κλέψτε (χρησιμοποιήστε) κυβερνητικές πληροφορίες πολιτών, ψηφίστε το 30% των πολιτών που απέχουν από την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου κ.λ.π.

Όσον αφορά τις εκτεθειμένες παράνομες πράξεις, τα 70 εκατομμύρια ψηφοφόροι του Προέδρου Τραμπ και οι δίκαιοι και καλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα ήθελαν να ρωτήσουν: Γιατί οι νεκροί μπορούν να ψηφίσουν; Γιατί υπάρχει κατάσταση μίας ψήφου με πολλαπλές ψήφους; Γιατί ψηφίζουν πολίτες εκτός ΗΠΑ; Γιατί άτομα που δεν ψηφίζουν ποτέ ψηφίζουν τον Biden αυτή τη φορά; Γιατί το λογισμικό καταμέτρησης ψήφων έκανε λάθος και έδωσε στον Biden όλες τις ψήφους που ανήκαν αρχικά στον Πρόεδρο Trump; Γιατί οι ψήφοι απορρίφθηκαν με δείκτες kαι πεταμένοι ψήφοι των  στρατών είναι όλες οι ψήφοι για τον Πρόεδρο Trump; Γιατί να αρνηθείτε τους Ρεπουμπλικάνους για να εποπτεύουν επιτόπου σύμφωνα με το νόμο; Γιατί μετράνε τις ψήφους κρυφά στο σκοτεινό δωμάτιο; το Δημοκρατικό Κόμμα των Ηνωμένων Πολιτειών και ο Biden, τι είδους κακά μυστικά έχετε κρύψει σε αυτές τις εκλογές;

Για πολλές αμφιβολίες, η παραπάνω δήλωση του προέδρου Turina φαίνεται να δίνει την απάντηση, δηλαδή την εκλογική απάτη! Κάποιος θέλει να κλέψει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, και αυτός ο κλέφτης είναι αναμφίβολα Bidens του Δημοκρατικού Κόμματος!

Σύμφωνα με το διάγραμμα των γενικών εκλογών της AP, το 99% των ψήφων μετρήθηκαν στην Πενσυλβάνια, το 88% των ψήφων μετρήθηκαν στη Νεβάδα, και η Πενσυλβάνια, το Μίσιγκαν και η Νεβάδα κατηγορήθηκαν για απάτη ψήφου. Στην επιφάνεια, ο Μπάιντεν κέρδισε την πλειοψηφία προσωρινά, αλλά η Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα των εκλογών. Ο Biden αγνόησε το νόμο και, με τη συνεργασία των ΜΜΕ, ανακοίνωσε ακόμη και στις 7 Νοεμβρίου ότι κέρδισε τις προεδρικές εκλογές. Ωστόσο, οι νομικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπάρχει ένα τόσο ντροπιαστικό άτομο στον κόσμο που δεν έχει κατώτατη γραμμή!

Ο Πρόεδρος Trump δήλωσε ότι η αγωγή βρίσκεται σε εξέλιξη και οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει. Είπε σε δήλωσή του, “Ξεκινώντας από τη Δευτέρα (9), η ομάδα της εκστρατείας μας θα ξεκινήσει δικαστικές διώξεις για να διασφαλίσει ότι ο εκλογικός νόμος υπερασπίζεται πλήρως και ότι υπάρχουν οι νόμιμοι νικητές. Οι Αμερικανοί θα πρέπει να έχουν ειλικρινείς εκλογές, που σημαίνει Είναι απαραίτητο να μετράτε όλες τις νόμιμες ψήφους και όχι τις παράνομες ψήφους. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι το κοινό έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις εκλογές μας. Σοκαριστικά, η εκστρατεία του Biden αρνήθηκε να συμφωνήσει με αυτή τη βασική αρχή και ήλπιζε ότι (όλες) οι ψήφοι θα καταμετρήθηκαν, ακόμη και αν είχαν πλαστογραφηθεί, τεχνητές ή από μη επιλέξιμους ή αποθανόντες ψηφοφόρους. Μόνο το μέρος που εμπλέκεται στην παράνομη πράξη θα εμπόδιζε τον παρατηρητή να εισέλθει στην αίθουσα καταμέτρησης και στη συνέχεια στο δικαστήριο για να αποτρέψει την είσοδο του παρατηρητή. “

Ο Πάουελ, νόμιμο μέλος της προεδρικής εκστρατείας του Trump, επεσήμανε σε συνέντευξή του στον Fox: “Αυτό είναι ένα κοινό έργο μεγάλης κλίμακας. Σκοπός είναι να κλέψει τις εκλογές από τον αμερικανικό λαό, να καταστρέψει τις προεδρικές ψήφους του Trump με παράνομα μέσα και να παράγει ψήφοι Biden σε παρτίδες. Χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα που μπορούσαν να σκεφτούν …”

Εμείς είμαστε οι κινέζοι που έχουμε ζήσει στην Κίνα υπό την κυριαρχία του Κ.Κ.Κ.,  αισθανόμαστε ότι η εκλογική απάτη αυτή τη φορά είναι γνωστή. Υπάρχει προφανή ίχνη χειραγώγησης του Κ.Κ.Κ. σε αυτές τις εκλογές. Το Κ.Κ.Κ. συνεργαστεί με τον Joe Biden για να κλέψει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Επίσης το Κ.Κ.Κ. έχει καλλιεργήσει τους δικούς του πράκτορες στις ΗΠΑ. Ενώθηκε δυνάμεις για να διεισδύσει στον δυτικό πολιτισμό και πέτυχε τη φιλοδοξία του να κυβερνήσει τους ανθρώπους του κόσμου.

Ξέχασαν όμως την ύπαρξη του Θεού και την ύπαρξη δικαιοσύνης.  Σύμφωνα με τον Miles Guo (Κ. Guo Wengui, ιδρυτής της Κίνησης Σφυρίγματος), στα μέσα ενημέρωσης GTV στις 8 και 9 Νοεμβρίου, όλες οι εγκληματικές αποδείξεις δόθηκαν στον κ. Guo από συντρόφους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό οι οπίοι υποστηρίζουν τη Κίνηση Σφυρίγματος ( 爆料革命, Whistleblower Movement, WM)!

Το άδικο είναι καταδικασμένο στην καταστροφή! Το Κ.Κ.Κ. και ο Biden κατέληξαν σε μια κακή συμμαχία. Σίγουρα το όνειρό τους θα είναι ένας εφιάλτης!

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Nov. 11