Bidennek a nyilatkozat után fájdalmasabbnak kell lennie, mint Trumpnak

作者: JP007 翻译: 永远的诺亚方舟

Tegnap Biden csapata kiadta a kampány “Győzelmi nyilatkozatát. Felületesen boldog, A belső fájdalom abszolút kimondhatatlan, Biden erkölcsi képzettségétől függetlenül, Végül is annyi évig a politikában van,Mindenkinél jobban tudnom kellene, hogy a vihar csúcsára állítottak.

Valójában az oka a következő:

  1. Az elnökség átadásának dátuma január 20. Más szóval, Trump elnöknek még mindig több mint két hónapja van hivatalában. Trump elnök hatékonyságával, Sok mindent meg kellene változtat. Sőt, a kampány során kitett emberek, intézmények, Könnyebb megoldani a problémát.
  2. Végül is a választási csalás lelepleződött, És széles körben elterjedt, Trump elnök nem puha datolyaszilva, Feltétlenül alaposan kivizsgál, Az úgynevezett, nem tett rosszat, nem félt a szellemektől. Azok, akik rosszat tettek, mindig aggódnak a szellemek kopogása miatt?
  3. Valaki rendellenes módon léptetett a színpadra,Biztos van valami, amit akarsz, Akkor, Bidennek meg kell felelnie ígéreteinek megválasztás, Tartozások, törlesztés. A CCP nem pénzt akar, hanem valami fontosabbat!
  4. Hipotézis: Trump elnöknek valóban el kell hagynia a Fehér Házat, Erre is várni kell az elnöki ciklus végéig. Ha azonban Bidenet nem sikerül megválasztani elnöknek, “Győzelmi nyilatkozat”
    Már megjelent, Meg is kaptam a gratuláló üzenetet. Hova tegyem? Az a régi arc……

Ugh,Új Szövetségi Kína, Minden elvtárs, aki részt vett a legfrissebb hírforradalomban, Aggódom miattad! Biden elvtárs,Mit tehet ezután?

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Nov. 09