Az amerikai média bejelentette, hogy Joe Bidenet választják meg elnöknek,a hír igazságának figyelmen kívül hagyása, A korrupció a hírmédia

作者: 养猪专业户        校对:飞虹
翻译: 永远的诺亚方舟
Getty Images

Kelj fel 2020. november 8-án, pekingi idő szerint reggel,Láttam, hogy számos mainstream amerikai média bejelentette, hogy Joe Bidenet választották az Egyesült Államok elnökévé. Hirtelen úgy éreztem magam,A választási bizottság még nem jelentette be az eredményeket?Még mindig nagy számban vannak olyan választási csalások, amelyeket nem vizsgáltak ki és nem foglalkoztak velük,Még az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának sincs ítélete,Honnan jött a választási eredmény?
Lehet, hogy az,Az Egyesült Államok mainstream médiájában a jogállamiság koncepciója ugyanolyan szintre romlott-e, mint a kínai kommunista kormány?Használja a szólásszabadságot,Túl a jogi alapvonalon,A választási bizottságon túl,Gyakorolja az Egyesült Államok elnökének kinevezés kinevezésének jogát?

Médiaként szabad környezetben az Egyesült Államokban,Megjósolhatja Joe Biden győzelmét,Azt mondhatod, hogy reméled, hogy Joe Biden megnyeri a választásokat,Mondhatod, hogy támogatod Joe Bidenet, Hogyan nyilváníthatja Joe Biden győzelmét annak ellenére, hogy az embereket a világ minden táján csúfolják?a hír igazságának figyelmen kívül hagyása, A korrupció a hírmédia.

Ahogy el tudod képzelni, A jövőben a jogállamiság világában,Nincs helye az ilyen médiák életben maradásának.

原文:

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Nov. 09