BGY – Het plan voor onbeperkte oorlogvoering van de CCP om de wereld te beheersen (9) – Wraak of verlossing?

Author: 孔雀 Editor: 庚子灭共(文瑞)

荷兰语翻译:荷兰郁金香 荷兰语校对:木木

In 2012 hadden XI Jingping en BO Xilai, beiden prinsjes van de Rode Aristocraten van de CCP, een gelijke kans om aan de macht te komen. De partij senioren zoals Jiang Zemin kozen uiteindelijk voor XI omdat ze hem meer domineren dan de flamboyante en charismatische BO. Ze onderschatten de ambities van XI. Terwijl de “anticorruptie” -campagne door China raasde, liet XI de meeste van zijn vijanden neerhalen, waaronder BO en vele ondergeschikten van Jiang Zemin. Volgens Lude Media was het de BIDEN-ploeg die het Amerikaanse netwerk van BO aan XI openbaarde, waardoor BO’s macht wegnam om terug te vechten.

XI leerde uit de nalatenschappen van de CCP-familie dat het hebben van een krachtige persoonlijke bondgenoot in de VS cruciaal is voor zijn veiligheid en welvaart. Die perfecte bondgenoot was Joe BIDEN, die met Air Force 2 in Peking arriveerde, acht maanden nadat XI was “verkozen” tot president van China. Hunter vergezelde zijn vader op die reis en er werd video gedocumenteerd, zoals gevonden in de harde schijf, van seks en drugs met Liu Yifei, de beroemdheid werd later bekend om haar hoofdrol in Disney-film Mulan en pro-Beijing uitspraken tegen Demonstranten in Hong Kong. Hunter vroeg om geld en meisjes bij de eerste ontmoeting met Che Feng, de CCP-agent die de opdracht had om Hunter in de val te lokken door middel van BGY-tactieken, gecodeerd voor Blauw, Goud en Geel, wat inhoudt dat informatie wordt beheerd, geld en seksuele omkoping. Che Feng was zo geschokt door Hunter’s botheid dat hij vermoedde dat Hunter degene was die de val had gezet. Hij ontdekte al snel dat Hunter gewoon hebzuchtig en angstig was.

Ongeveer 10 dagen na Biden’s reis werd het BHR-partnerschap tot stand gebracht. Een van de grootste staatsbanken van China, Bank of China, injecteerde $ 1 miljard in de nieuw geregistreerde particuliere holding en Hunter Biden werd lid van de raad van bestuur. Het maatschappelijk kapitaal werd in mei 2014 verhoogd tot $ 1,5 miljard. In het kader van de regeling van BHR speelde Rosemont Seneca Partners, opgericht door Hunter BIDEN en Christopher Heinz, samen met Devon Archer, de hoofdrol voor CCP bij de aankoop van energie- en technologiebedrijven, waaronder Henninges Automotive de fabrikant van auto-onderdelen in Michigan die de allernieuwste technologie in civiel-militaire dubbele functie bezit.

De collusie tussen XI en BIDEN escaleerde tegelijkertijd met de machtsgreep van XI. Hun plan was niet zo perfect als ze dachten. De klokkenluidersbeweging stond op het punt hen te ontmaskeren en  één van de getuigen van XI-BIDEN’s-misdaden zou uit de schaduw komen. BAO Jiaqi, de onwettige dochter van XI’s voormalige politieke vijand Bo, wachtte op een wraakmoment.

Het officiële verhaal vertelt dat de FBI op de hoogte was van de harde schijf vanuit een reparatiewerkplaats in Delaware. Volgens Lude Media was BAO echter een centraal figuur rond de Hunter Hard Drive. In de traditie van de heersende families in China kunnen onwettige kinderen de titels niet erven, ze worden goed voorzien, maar er wordt van hen verwacht dat ze bepaalde verantwoordelijkheden op zich nemen die als gevaarlijk of vernederend kunnen worden beschouwd voor de officiële erfgenamen. BAO werd opgeleid als agent via een van China’s beste KGB-achtige programma’s voor ‘Special Talent’ en studeerde later in de VS. Ze was een cruciaal contactpunt met Hunter BIDEN en vertegenwoordigde CCP-proxy-voorzitter van CEFC, YE Jianming, die BIDEN $ 10 miljoen per jaar beloofde voor het maken van “alleen introducties”. Ze was ook een belangrijk lid en zag het financiële aspect van Hudson West III over het hoofd, een van de marionettenbedrijven die fondsen rond de BHR-cirkel sloten.

De BIDEN’s waren ongerust toen ze er eindelijk achter kwamen dat BAO de dochter is van BO die ze aan XI hebben verkocht. Ze hebben XI geïnformeerd. In het besef dat de dochter van zijn oude vijand misschien een kans op wraak zou zoeken, liet XI in 2018 YE Jianming in het geheim arresteren, die later naar verluidt meerdere “hartaanvallen” kreeg in een detentiecentrum in Shanghai. Hudson West werd vervolgens stilgelegd en BAO kreeg het bevel om op korte termijn te vertrekken.

In een e-mail van 24 maart 2019, die BAO aan Hunter BIDEN richtte, schreef ze vriendschappelijk om hem eraan te herinneren dat ze goede vrienden waren geweest en dat Hunter mogelijk werd beïnvloed door bepaalde misverstanden die door andere partijen waren veroorzaakt om afstand van haar te nemen. Ze voegde eraan toe dat ze zijn spullen op een veilige plek had bewaard. In een andere e-mail op 31 maart 2019, haar laatste dag op kantoor, richtte ze zich op een plichtsgetrouwe zakelijke manier tot Hunter en Robert BIDEN dat ze de kosten van Hunter had moeten verwerken en zijn reizen en verblijfplaats gedetailleerd had.

Deze twee e-mails van BAO werden gevonden in Hunter’s Hard Drives die in april naar de reparatiewerkplaats werden gestuurd, net nadat BAO door de BIDEN’s was “afgesneden”. De schijnbaar onschuldige vermeldingen van Hunter’s uitgaven, reizen en hotels zijn aanwijzingen voor onderzoek naar criminele activiteiten van BIDEN. Door Hunter te vertellen dat ze zijn “spullen” op een “veilige plaats” zou bewaren, had ze hem gewaarschuwd wat er zou komen. BAO kende de innerlijke werken van de CCP en wist dat XI haar zou laten doden. Voor haar eigen leven en voor wraak moest ze toeslaan voordat haar vijand dat deed.

Volgens Lude Media wordt BAO momenteel beschermd door broers van de klokkenluidersbeweging en zal zij één van de vier getuigen zijn die getuigd tegen het BIDEN-criminele syndicaat en de BGY van de CCP. De heer Miles GUO richtte zich tot de volgers van de klokkenluidersbeweging en zei dat de CCP onvermijdelijk zichzelf zal vernietigen. De missie van de beweging is om de wereld te informeren en de wereld te helpen de schade die de CCP in haar laatste dagen kan veroorzaken, te minimaliseren.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Nov. 06