BGY – CCP’s plan van Unrestricted Warfare om de wereld te beheersen (6) – CNN. CCP-nieuwsnetwerk.

Author: 孔雀 Editor: 庚子灭共(文瑞)

Illustrator: 科林零

荷兰语翻译:木木 荷兰语校对:Pv0

De uitbraak van het Coronavirus waaide door heel Amerika, maar Fox News gastheer Tucker Carlson merkte op dat, terwijl de meeste media de rol van China in het verspreiden van het virus “bagatelliseren”, CNN “de extra stap” zette naar “het hielenlikken van de communistische Chinese regering”, en zo “afgezanten voor Beijing” werd. Chinese klokkenluiders zijn het eens met Carlson – CNN-rapporten kijken en klinken steeds meer als communistisch China. Een recent CNN-artikel dat zich richt op Dr. Li-Meng YAN legt het allemaal uit.

Dr. Li-Meng YAN is naar de VS gevlucht om over de waarheden van het coronavirus te praten. Haar verhaal komt niet overeen met het script van de Chinese Communistische Partij (CCP). Als overloper wordt zelfs de vermelding van haar bestaan in China als een nationale veiligheidskwestie behandeld. CCP’s guancha.cn publiceerde op 18 september een zeldzaam artikel over Dr. YAN, nadat ze op Fox News en andere internationale media was verschenen. Het artikel is getiteld:

Bannon, het meesterbrein achter Limeng Yans neponderzoek

Het artikel bevatte geen wetenschap om zijn beschuldiging van Dr. YAN te ondersteunen die “neponderzoek” maakt, behalve dan te zeggen dat de viroloog van Columbia University Angela Rasmussen dacht dat Dr. YAN’s werken verzinsels zijn. Om de inhoud aan de titel aan te passen, klaagt het artikel dat twee Amerikaanse geleerden de relatie van Rule of Law Foundation en Rule of Law Society met het rapport in twijfel trekken, waarbij ze zich onttrekken aan de connectie met Bannon die deze non-profit organisaties samen met Mile GUO, leider van de Klokkenluidersbeweging, heeft opgericht. Het artikel gaat enthousiast over het afsluiten van Dr. YANs account binnen twee dagen nadat ze haar eerste rapport had gepost, en dat Facebook en Instagram “Tucker Carlson Tonight” als “valse informatie” bestempelden de dag nadat hij met Dr. YAN  een live interview had opgenomen.

Dr. YAN ging terug online en plaatste op 8 oktober een tweede rapport getiteld “SARS-CoV-2 is an Unrestricted Biowapon” (SARS-CoV-2 is een biowapen zonder begrenzingen). Ongeveer twee weken later, op 21 oktober, publiceerde CNN een versterkte versie van het China-verhaal, perfect in lijn met de CCP-richting. Het is getiteld:

Rare wetenschap: Hoe een ‘slordig’ papier, gesteund door Bannon over de oorsprong van het coronavirus, zijn weg vond naar een miljoenenpubliek

Het artikel citeert dezelfde viroloog aan de Columbia University en enkele anderen om citaten te verzamelen dat het onderzoek van Dr. YAN ‘junkscience’, ‘sprongen in de logica’ en ‘windowdressing’ is met het doel ‘politieke propaganda’ te verspreiden.  Het artikel dupliceert grotendeels de Chinese verhaalsectie met betrekking tot de grote technische bedrijven Twitter en Facebook die Dr. YAN censureert en hun censuur gebruikt om te rechtvaardigen dat het werk van Dr. YAN vals is in plaats van door middel van wetenschappelijke analyse. CNN klaagt verder dat Dr. YANs “SARS-CoV-2 is an Unrestricted Bioweapon” een sterke gelijkenis toont met blogs die voor het eerst werden gepubliceerd op G News.

CNN. Vier schrijvers op het artikel. Half dozijn experts van meerdere instellingen geïnterviewd. Niemand deed zijn huiswerk.

Ten eerste is het niet G News.  Het is GNEWS, waarop klokkenluiders verhalen bekend maakt zoals SARS-CoV-2 en BIDENs harde schijf, vóór de mainstream media.

Ten tweede zijn de geschriften van GNEWS werken van Dr. YAN. CNN beschuldigt Dr. YAN ervan dat ze haar eigen werk heeft geplagieerd.

De waarde van een wetenschappelijk artikel wordt niet beoordeeld door de financier, maar door de wetenschappelijke gegevens en argumenten.  De National Natural Science Foundation of China publiceert elk jaar duizenden valse onderzoeksdocumenten.  CNN rapporteert nooit over de door de Chinese regering georganiseerde academische oneerlijkheid, maar probeert Dr. YAN te verslaan die haar leven riskeert samen met de drie co-auteur wetenschappers om CCP-leugens over het virus te vernietigen, die onder een pseudoniem publiceren om hun families in China te beschermen.  Op weg naar waarheid spreken, is er trots op de Rule of Law Foundation en Rule of Law Foundation Society te erkennen voor hun inzet om transparantie, eerlijkheid en de rechtsstaat in China te brengen.

De CCP ondersteunt de Amerikaanse media financieel door middel van volmachten en eist in ruil daarvoor een berichtgeving die in overeenstemming is met de gedachten van de CCP. Het zoekt hulp om Dr. YAN te belasteren. Uit de wetenschap, uit de woorden, de partij interne media Nieuws References hergebruikt de CNN artikel, op een manier die de Chinezen zeggen als “om de koude rijst te weigeren”, alsof het proberen om de wereld te overtuigen dat CNN deel uitmaakt van zijn Grand Overseas Propaganda regeling, in dat geval staat CNN voor CCP News Network.

Dr. YAN heeft een nieuw rapport uitgebracht. Het zal de CNN-schrijvers en -experts coachen in het lezen van haar onderzoeksresultaten. Hier is een bericht – CNN, in het belang van uw eigen naam, doe uw onderzoek voordat u verdere opmerkingen maakt.

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

澳喜农场欧洲部

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Nov. 05, 2020