Burisma, het centrum van een kwade rijk

原文作者:Sherryok

荷兰语翻译:荷兰郁金香 荷兰语校对:Pv0

GTV heeft gisteren een paar e-mails van Hunter Bidens laptop onthuld; Hieronder vindt u een lijst met gebeurtenissen en de bijbehorende tijdlijn.

  • In februari 2014 zochten demonstranten in Oekraïne een nauwere band met de Europese Unie (EU), verdrongen de pro-Russische president, namen de regering over en wonnen de Oekraïense revolutie van 2014.
  • Op 21 april 2014 kwam vicepresident Joe Biden aan in de hoofdstad van Oekraïne, Kiev, op een kruispunt in het conflict van Oekraïne met Rusland. Hij zorgde voor een economisch hulppakket en bood hulp bij het verbeteren van de energie-efficiëntie en de productie in Oekraïense aardgasvelden en de winning van ‘onconventionele’ gasreserves.
  • Enkele weken later trad Hunter Biden toe tot het grootste particuliere gas- en oliebedrijf van Oekraïne, Burisma, als een van de bestuursleden. Burisma is de direct begunstigde onderneming van het Amerikaanse economische hulppakket.
  • Op 3 juni 2014 schreef Devon Archer aan Hunter Biden dat hij de eigenaar van het Oekraïense gasbedrijf Burisma contact zocht om naar mogelijkheden te zoeken. Maar voorlopig bleef de prioriteit bij Bohai (het bedrijf van Xi Jinping)

5 mei 2014, Jeff Cooper, een andere zakenpartner van Hunter Biden, die betrokken was bij een gezamenlijke zakelijke deal tussen Pemex (Mexican Petroleum) en Burisma, mailde Hunter en vroeg of zijn vader Joe Biden naar de vergadering zou komen.

  • Op 5 juli 2014 schreef Vadym Pozharskyi aan Devon Archer en Hunter Biden om de timing en inhoud van de bijeenkomsten te bespreken tijdens hun aanstaande bezoek aan Kazachstan
  • Op 19 juni 2015 e-mailde Vadim Pozharskyi Hunter Biden; Devon Archer, die hun afleveradres vroeg voor een ingelijste foto van de vergadering van de Cypriotische Raad van Bestuur.

Nu de zakenpartner van Hunter onder het onderzoek van de FBI staat, kunnen we meer zien van hoe dit enorme wereldwijde netwerk enorme winst heeft gegenereerd. Als drugsverslaafde, en een ontslagen marinier vanwege een gefaalde cocaïnetest net in juni 2013, hoe kon Hunter Biden zich dan wenden tot een gunst van de gas- en olie-industrie zonder enige ervaring in de industrie? Het geheim is zijn vader, uiteraard Joe Biden. – De Senaatscommissie voor Buitenlandse Betrekkingen was erg behulpzaam bij de distributie van het financiële steunpakket.

Het inhuren van kinderen van hoge ambtenaren is het ongeschreven magische wapen van veel Wall Street-financiële bedrijven voor succes, vooral hoge Chinese ambtenaren. Door dit te doen, kunnen Wall Street-bedrijven ervoor zorgen dat ze profiteren van het Chinese buitenlandse financiële beleid. De kleptocraten in CCP-China en de VS hebben samen misdaden gepleegd en deze misdaden hebben de economie geschaad en de nationale veiligheid bedreigd.

Rudy Giuliani heeft het publiek laten weten dat Hunter Biden al strafrechtelijk wordt onderzocht en dat het om meer dan 300 miljoen euro gaat. Volgt u GTV op de voet, want elk woord dat daar wordt onthuld, zal geleidelijk aan meer van hun schaduwrijke verleden aan het licht brengen.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Nov. 02