Miért pont Hunter Biden?

撰稿: BOLU文龍 匈牙利语翻译: 永远的诺亚方舟

圖片: 千鸟

Híreket közölni forradalom,Vagy három merevlemez. E-mail expozíció vagy pornográf fotók,Minden gól Hunter Biden. Nemzeti érdekeket ellopó CCP,Bidenet választották szóvivőjüknek.

Még 1979-ben, amikor a 36 éves delaware-i szenátor, Joe Biden, Kövesse az amerikai delegációt, hogy látogasson el Kínába, Ez Joe Biden első kapcsolata a CCP-val. Azóta a Biden család belépett a KKP által létrehozott összeesküvésbe. Mert ma már tudjuk, hogy mindez csapda, és a CCP nagyon jól ismeri ezeket az összeesküvési módszereket.

Ahogy Kína és az Egyesült Államok elmélyítik a cseréket。Joe Biden hatalma fokozatosan növekszik az amerikai politikai hatalomban is. A Kínai Kommunista Párt Egyesült Front munkaügyi osztálya Joe Biden-t felvette a listára,Hunter Biden természetesen a CCP látóterébe.
A Külügyminisztériumban, a nagykövetségen, az Egyesült Front Munkaügyi Osztályán és más hírszerző ügynökségekben gyűjtött információk elemezze,Hunter Biden egy igazi amerikai vörös második generáció,Nagyon jó megjelenésű és nagyon jó oktatásban részesült, Szereti azonban a pénzt, a hiúságot és a nőket,A legfontosabb, hogy távol maradt Istentől, neheztelt és megvetette Istent,Ugyanaz, mint a kommunista ateizmus,
Áttörték az emberiség alsó sorát,A vágy végtelen üldözése,Hunter Biden kezdeményezte, hogy elmondja a CCP-nek: Pénzre és gyönyörű nőkre van szükségem.

Tehát a gazdasági és kereskedelmi együttműködés leple alatt,Kina és az Egyesült Államok (nemzeti érdekképviseletek értékesítése),Jogcserék sorozatát kezdte,CCP ellopja a nemzeti érdekeket,
A kínai emberek nehezen megkeresett pénzének felhasználásával,Megvesztegeti Bidenet és fiát, hogy fontos műszaki információkat és hatalmas gazdasági előnyöket lopjanak el az Egyesült Államoktól,A CCP határozottan ellenőrzi az apát és fiát。Az amerikai elnökjelölt valójában a CCP szövetségese és bábja. Ez a határon túli háború.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Nov. 01