BGY – CCP’s plan voor onbeperkte oorlogsvoering om de wereld te beheersen

Netizens die in het communistische China wonen, verzinnen grappige nieuwe woorden om de censuur te slim af te zijn, bijvoorbeeld ‘TG’ voor CCP, omdat de twee letters lijken op de communistische hamer en sikkel, ‘geharmoniseerd’ voor informatie die wordt gecensureerd, ’50 cent’ voor mensen die betaald om propaganda te verspreiden, “Over the wall” voor het omzeilen van de Grote Firewall met VPN. De Chinese Communistische Partij (CCP) introduceert “Nieuw- spreken”, een manier van spreken die correct wordt beschouwd met door de partij goedgekeurde taal, om het denken van de mensen verder te beheersen. China is de realtime 1984 van George Orwell.

China scoort het laagst in het jaarverslag Freedom on the Net van 65 landen, met slechts 10 van de 100 punten gedurende zes opeenvolgende jaren. De CCP-onderdrukking van informatie gaat veel langer terug dan zes jaar. Het regime is onzeker van zijn legitimiteit en is sinds het begin bang voor vrije meningsuiting. De zogenaamde erfenis van de onbaatzuchtige strijd van de CCP voor het proletariaat, gerechtigheid, vrede en nationale achting bestaat grotendeels uit leugens. In de jaren 70 sinds ze aan de macht kwam, heeft de CCP de grootste bevolking ter wereld het recht op vrijheid van informatie en meningsuiting ontnomen.

In de tijd van Mao konden mensen worden gearresteerd, gedwongen tot jarenlang werken of zelfs geëxecuteerd omdat ze naar buitenlandse kortegolfradio luisterden of ongeautoriseerde boeken lazen. In de 21e eeuw, geconfronteerd met snelle technologische veranderingen, wordt de CCP waakzamer dan ooit om informatie te onderdrukken. Het surft hoog op de golven van informatica om niet te worden gebruikt om de vrijheid van meningsuiting aan te moedigen, maar om deze te beheersen. De eens ‘belangrijkste leider’ van China Deng Xiaoping, die in de jaren tachtig China’s ‘openstelling voor de wereld’-beleid uiteenzette, stelde zich toen voor dat ‘als je het raam opent, er zowel frisse lucht als vliegen naar binnen worden geblazen’, wat aangeeft dat harde maatregelen nodig zijn om westerse invloeden af te weren die de politieke stabiliteit van de CCP in gevaar kunnen brengen.

Dat verklaart waarom aan de ene kant gladde hoogbouw en het Great Firewall (GFW) -project aan de andere kant ontspruit. Het doel van de Grote Firewall is om internetcensuur in China te verstevigen door de toegang tot geselecteerde buitenlandse websites te blokkeren, grensoverschrijdend internetverkeer te vertragen, de toegang tot buitenlandse informatiebronnen en buitenlandse internettools, zoals Google, Facebook, Twitter, Wikipedia en mobiele apps en eisen dat buitenlandse bedrijven voldoen aan de binnenlandse regelgeving als ze in China willen opereren. De compromissen die ze moeten sluiten, zijn onder meer het vrijgeven van consumentengegevens en privacy aan de CCP. De Chinese internetpolitie werd opgericht in 2005, met als taak het leiden van de openbare discussie, het wissen van ‘ongepaste’ commentaren en informatie op internet en het afdwingen, zoals gezegd door de secretaris-generaal van de Chinese Communistische Partij XI Jinping, ‘Internet is geen wetteloze plek’.

Zoals Steve Bannon over Warroom Pandemic opmerkte over de grote technologiebedrijven zoals Twitter en Facebook die nieuws over het BIDEN-schandaal censureren – hoe meer je het blokkeert, hoe meer mensen het willen weten. Netizens achter de Great Firewall van CCP verlangen naar echte informatie en helpen elkaar om de Firewall te omzeilen. Met behulp van VPN sluiten velen van hen zich aan bij de Klokkenluidersbeweging en verzenden ze informatie via de firewall.

Als onderdeel van de onbeperkte oorlogsstrategie van de CCP, gaat informatieoorlogvoering verder dan de Chinese grens. Door middel van informatiecontrole, geld en omkoping van seks, de tactieken gecodeerd als BGY (Blauw, Goud, Geel), is de CCP erin geslaagd om onopvallend de westerse reguliere media en grote technische sociale mediabedrijven onder controle te krijgen. Neem de zaak BIDEN als voorbeeld. Terwijl u dit artikel leest:

• De reguliere media en de grote tech-sociale media zwijgen over het schandaal van BIDEN.

• Twitter blokkeert en sluit accounts die belangstelling tonen voor de Klokkenluidersbeweging die informatie heeft gepost over BIDEN-familiemisdrijven.

• Facebook heeft zes Chinese staatsburgers die op de censuurafdeling werken, waarheden blokkeren, maar de CCP “50 Cent” cybersoldaten de CCP-propaganda laten verspreiden.

• Typ “Biden Lost Election” in Google translate, wat u in de Chinese vertaling zult zien is “Biden loopt voor herverkiezing”.

• De mediakanalen van Whistleblower Movement, GNews, GTV en Lude Media, worden voortdurend aangevallen.

De familie BIDEN verkocht Amerikaanse belangen aan de CCP. Het BIDEN-type heeft de censuur in CCP-stijl uitgenodigd in het land van de vrijen en de thuisbasis van de dapperen.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我們: Discord 群: discord.gg/mM4pXyJJAx 電報群: t.me/parissevenstars t.me/himalayaparis Oct. 29