BGY – Onbeperkt oorlogsplan van de CCP om de wereld te controleren (4)

Auteur : pv0

荷兰语翻译:荷兰郁金香 荷兰语校对:木木

Volgens het speelboek van de Chinese Communistische Partij (CCP) is Hunter BIDEN een ‘nuttige idioot’ die gemakkelijk in de val gelokt kan worden met geld en seks. Maar hij is de zoon van de vice-president van de Verenigde Staten, daarom zouden de acties onopvallend moeten lijken. Dat is waarom de buitenlandse infiltratieorganisaties van CCP kwamen helpen.
Deze organisaties, zoals de United Front Work Department van het Central Committee of the CCP (United Front), het Chinese People’s Institute of Foreign Affairs (CPIFA), de China Association for International Friendly Contact (CAIFC) en de China Council for the Promotie van internationale handel (CCPIT), vermomd onder onschadelijke namen, zijn agentschappen die fungeren als proxies voor CCP-propaganda en politieke en economische belangen, ondertussen een netwerk vormen voor toezicht op burgers van Chinese afkomst over de hele wereld, rapporteren over en ondermijnen ‘anti-Chinese vijandige krachten ”, en zich bezighouden met spionageactiviteiten. Ze beweren apolitiek te zijn, maar zijn in feite ondergeschikt aan de CCP, en haar leiders worden geselecteerd door de CCP, of zijn zelf CCP-leden.
Joe BIDEN pronkt graag met zijn bezoek aan China in 1979 en overtuigt de wereld van zijn bijzondere inzicht in de “evoluerende aard van de Chinese Communistische Partij”. De evolutie nam echter een verkeerde wending: de CCP, van autocratie naar dictatuur; Joe BIDEN, van de jonge senator uit Delaware tot “CCP BIDEN” die namens Peking opkomt voor het Amerikaanse presidentschap in 2020. Een ‘Chinese hand’ als hij moet de onuitsprekelijke aard van deze organisaties kennen, maar hij gebruikte ze om de wielen van zijn zoon te smeren omdat hij in de financiële elite-cirkel van de CCP kwam en zag hoe zijn zoon werd opgeslokt door het mechanisme van deze netwerken. Hij ontkende enige kennis te hebben van de zakelijke activiteiten van Hunter in China of dat dit van invloed was op enig beleid, vergat dat Hunter BIDEN als zoon van de Amerikaanse vice-president tijdens zijn reizen naar China door de geheime dienst werd beschermd en opgenomen voor bijgewoonde activiteiten, zoals quasi- officiële recepties en berichtgeving in de pers.
Op basis van feiten die zijn gedocumenteerd in het Typhoon Investigations-rapport, is het primaire doel van de betrokkenheid van Hunter BIDEN bij BHR politieke omkoping en invloed, aangezien alle investeerders of oprichtende partners van BHR ofwel staatsbeleidsentiteiten, staatsbedrijven of privépersonen achter dergelijke entiteiten zitten.Een handvol spelers die bovenop investeringen zitten in door de Chinese staat gesteunde projecten of ondernemingen. Specifieke dealvoorwaarden verwijzen naar bedrijfspraktijken die zijn ontworpen om vergoedingen en activa naar specifieke partijen te leiden. De heimelijke verstandhouding is terug te voeren op CCP’s buitenlandse infiltratieorganisaties die bemiddelden tussen Chinese staatsfunctionarissen om Hunter BIDEN te ontmoeten en overheidsgeld te regelen via socialezekerheidsfondsen, staatsbedrijven en beleidsbanken om het investeringspartnerschap te financieren.
Met decennia van planning hebben de buitenlandse infiltratieorganisaties van de CCP wereldwijd in kaart gebracht en zijn ze steeds beter in staat hun missie te verdoezelen met dekmantels. Confucius Institute, bijvoorbeeld, met bijna 500 faciliteiten actief in 6 continenten, indoctrineert de CCP-ideologie in naam van het promoten van de Chinese cultuur. Als onderdeel van de maatregelen die zijn genomen om de infiltratie van de CCP te beperken, roept de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Pompeo op dat alle Confucius-instituten in het land tegen eind 2020 gesloten worden. En de gedwongen sluiting van het Chinese consulaat in Houston blokkeert de werken van infiltratieorganisaties tot op zekere hoogte in het binnenland van de VS. Niettemin tikt het uurwerk van de CCP-infiltratie sterk. De secretaris-generaal van de Chinese Communistische Partij XI Jinping, die onvermurwbaar heeft aangenomen dat BIDEN de verkiezingen zou winnen, is persoonlijk de drijfveer aan het afronden.
Zoals vastgelegd in Newsweek Magazine’s “Exclusief: 600 Amerikaanse groepen verbonden aan de Chinese Communistische Partij beïnvloeden inspanning met ambitie voorbij de verkiezingen”, functioneren de buitenlandse infiltratieorganisaties van de CCP als het Trojaanse paard dat legers van agenten vervoert die op het bericht van de commandant opduiken om de VS te beïnvloeden. sociaal politiek resultaat door gecoördineerde taken. De informatieoorlog, bedoeld om waarheden verkeerd te informeren en te verdraaien, wordt elke dag sterker naar de verkiezingsdag toe. De reguliere media die op hun hoede zijn voor vergelding door de CCP zwijgen over ‘CCP BIDEN’-onderwerpen, terwijl Twitter alle gebruikersaccounts blokkeert die informatie retweeten die is gepost op de GNEWS, GTV, Lude Media en Mr. Miles GUO van Whistleblower Movement. In wat XI Jinping de “ultieme oorlog” noemt voor de CPP, is het ook een “ultieme oorlog” voor de menselijke beschaving.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Oct. 29