Biden.és Obama. A sokkoló összeesküvés – egymilliárd dollár eladta az Egyesült Államokat a Kínai Kommunista Pártnak

作者: Angelsky 匈牙利语翻译: 永远的诺亚方舟

2020. október 25-én LuDe (LuDe) nagy sikerű fotót tett közzé a PARLER-nél. A fotó 2016. április 4-én 17: 19-kor készült Obama akkori elnök irodájában a Fehér Házban. A fotó szereplői Hunter Biden és Obama. A fotón Hunter Biden keresztbe tett karokkal a mellén látható. A vezeto testtartasa, hogy iranyítsa beosztottait. Obama pedig úgy túnik, hogy Biden beosztottja. Miert van ez a kep? Mit targyalnak? Mi a foto mogott rejlo nagy titok.

2020. október 26én a (LuDeMidia) megbízható információk alapján pontos magyarázatot készített. A fotó mögött a Biden-csoport története áll, amely a kínai kommunista párt gonosz erőivel szövetkezik, hogy az emberiséget sötétbe rántsa. A tortenet a kovetkezo: A CCP egymilliard dollart fizetett Bidennek Obama meggyozesere, hogy engedje meg a CCPA Del- kínai-tenger szigeteinek militarizalasa es a Del-Kínai- tenger szabad kereskedelmenek elarúlasa. Ukrajna es mas olyan orszagok eladasa, amelyek konnyen keverhetok a CCP fegyvereivel es felszerelesevel, hogy a CCP ellophassa az Egyesúlt Allamok csúcskategorias haditechnikajat, Engedje meg, hogy az Egyesúlt Allamokban nehany fontos technologiai vallalatot felvasaroljon a CCP, hogy a CCP elsajatítsa az amerikai csúcstechnologiakat, valamint a Szilíciúm-volgyi vallalatok es a CCP kozotti egyúttmúkodest (pl. Google Facebook A mai különféle magatartások a fotókorban lefektetett alapokból származnak), többek között később Joe Biden minden évben elárulta a CIA informátorait a CCP-ban, hagyta, hogy a CCP lője őket, és számos bűncselekmény, amelyek elárulják az Egyesült Államok nemzeti érdekeit. Kis összeggel, 10milliárd dollárral a CCP lehetővé tette Obamának és Bidennek, hogy az Egyesült Államokat eladják a CCP nek minden területen, beleértve a katonai, a technológiai, az intelligencia-, a közgazdasági és a hajózás nemzetközi szabadságát is, ezáltal az Egyesült Államok fokozatosan hanyatlott és átadta magát a CCP korszaknak. Ügyeljen az LDMIDIA értelmezési részleteire.


A fotó a Fehér Ház Obama-irodájának 2016. április 4-i megfigyelő videójából készült kép. Miért jött ide Hunter Biden és Obama találkozója? Térjünk vissza az időre 2016. április 1-jére, három nappal ezelőtt. Ezen a napon a Kínai Kommunista Párt (Xi Jin Ping) főtitkára egy Kínai Kommunista Párt delegációját vezette az Egyesült Államokba, hogy vegyen részt a Nukleáris Fegyverek Biztonsági Fórumán.Azt Követően A Dél-kínai-tenger militarizálásának kérdésében Barack Obama akkori amerikai elnök kijelentette: Xi Jin Ping soha nem fogja militarizálni a Dél-kínai-tengert. A Kínai Kommunista Párt Külügyminisztériuma azonban kijelentette: Ez nem így van, Obama nem tárgyalta meg a Dél-kínai-tengert Xi Jin Ping-nel. A CCP-nak es az Egyesúlt Allamoknak konfliktúsai vannak a Del- kínai-tenger militarizalasa miatt. Mit tegyúnk? Ezert Hú nter Biden el fogadta a CC P megbí z asat , h og y raveg ye Obamat , h og y tel jesí tse a CC P akaratat Obama irodajaban.

A CCP 10 milliárd USD-t fizetett jutalomként. 24 órán belül Hunter Biden 10 milliárd dollárt kapott számlájára. Ezért a CCP bizalommal kijelentette, hogy a Dél-kínai-tenger militarizálását az amerikai elnök engedélyezte.

Ami a10 milliárd dollárt illeti, Hunter Biden mennyit adott Obamának? Nem tudom, talán csak töredékét adják Obamának. Ha Obama tudná, hogy amerikai nemzeti érdekeinek elárulásának értéke 10milliárd dollár, akkor csak egy kis részét kapná,A zsákmányt egyenetlenül osztják meg, és a jövőben ki téve. A videó Hunter Biden számítógépén található,Hunter Biden a videót teljes hanggal és videóval küldte el, és ezen bizonyítékok alapján elmondta Xi Jinpingnek, hogy Obama beleegyezett abba, hogy bár te 10 militarizálod Adi minél előbb. Később az e-mail megmutatta, hogy Biden 10 milliárd dollárt kapott. Még megdöbbentőbb, hogy a videó felvételét Joe Biden rendezte!

Szóval, ez a videó Xi Jinping a kezében van, Hunter Biden titokban lemásolt egy példányt Joe Biden-től, mert apjuk és fiuk üzleti partnerek, mindegyikük 50% -ot tesz ki.

Elképzelhető, hogy Hunter Biden nem hisz az apjában.A démonok között az a szabály, hogy védekezzenek egymással szemben. Most, hogy Húnter Biden meggyőzte Obamát, akkor simán eladhatják az Egyesült Államok nemzeti érdekeit. Van még egy fontos pont: Obama elnöki poszton lépett hivatalába, és családi vagyona mindössze egymillió dollár volt. Obama 2016-ban lemond az elnöki posztjáról, Óriási vagyont kaphat Bidentől. Háza dollármilliókat ér. Joe Biden és Obama washingtoni vezető politikúsként elsajátította az Elnöki Védelmi Ügynökséget,Megegyezik a Fehér Ház elsajá tításával . Ezért Obama mindig fogadja a megrendeléseket a Biden családtól. Hány fehér házi politikusnak van még bizonyítéka a CCP-val való összejátszásról? Ezekkel a gonosz szövetségesekkel Xi Jinping lebuktathatja az Egyesült Államokat, hogy irányítsa a világot。Félreértették azonban Isten akaratát! A legfrissebb hírek forradalma, amelyet Guo Wengui kezdeményezett, Felébresztette az igazságosság hatalmát az Egyesült Államokban, ahogy Trump elnök beszédében elmondta: Magatartásunk egy kudarcot vallott és korrupt politikai tekintély felszámolása. Rights Gangs Washingtonban。Nagy pénzügyi csoportok és médiacégek támogatásával ezek a partnerek nem olyan kedvesek, mint te. Kampányunk valódi fenyegetést jelent számukra. Ez kereszteződés civilizációnk történetében.

Vagy az emberi civilizáció kereszteződésében vagyunk, vagy elpusztítunk a gonosszal, vagy megszüntetjük a gonoszt, és újjászületünk. Nagyszerű amerikai emberek, keljetek fel! Csatlakozzon a legfrissebb hírforradalomhoz, hogy megszüntesse a CCP és Biden gonosz erőit, Legyen Amerika ismét nagyszerű! Mert összefügg az emberi túléléssel! legyünk együtt,Ismét alapítsd meg az igazságosságot, a demokráciát, a szabadságot,Világrend az emberiség érdekében.

0
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

喜马拉雅巴黎七星农场

欢迎战友加入我们: https://discord.gg/mM4pXyJJAx Oct. 29