Japán parlamenti adatok megerősítik a vakcina hatástalanságát

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

A japán parlament január 19-én tartotta a járványmegelőzési politika legutóbbi meghallgatását. A japán gazdasági megújulásért felelős miniszter, Daishiro Yamaji nyilvánosságra hozta Japán hivatalos adatait: az Omicron variánssal fertőzött esetek 191 klinikai kutatási adatai közül 145 olyan beteg volt, aki 2 adag vakcinát kapott, ami az összes oltás 75,9%-a.

Ezért a japán kormány 19-én bejelentette, hogy felfüggeszti az “oltási és ellenőrzési rendszer” végrehajtását. A rendszert tavaly novemberben hirdették ki, és csak beoltott és negatív nukleinsav-teszttel rendelkezők számára készült,Megszűnt néhány, a kimozdulásra vonatkozó korlátozás. A rendszer felfüggesztése azt jelenti, hogy Japán egységes, vonatkozó politikát fog végrehajtani minden állampolgár számára, függetlenül attól, hogy beoltottak-e vagy sem.

Elemzők rámutattak, hogy a Japán által kiadott klinikai adatok ismét bebizonyították, hogy a vakcina ebben a szakaszban nem hatékony a vírussal szemben, szerencsére a japán kormány időben korrekciót végzett ezek alapján.

Original article:

日本国会数据再次印证疫苗无效 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments