A szakértők szerint a gyermekek koronavírus elleni védőoltását mindenkor be kellene tiltani

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

Január 18-án Miles úr retweetelt egy üzenetet a gettr-en, amelyben Dr. Gert van den Bosch vírus- és oltóorvos azt mondta, hogy a szülőknek semmilyen körülmények között nem szabad megengedniük, hogy gyermekeiket beoltassák a CCP-vírus (koronavírus) ellen.

Bosch úr elmondta, hogy a védőoltás magában hordozza annak kockázatát, hogy a gyermekeknél autoimmun reakciót vált ki. Ezért a vírus elleni küzdelemben soha nem szabad olyan vakcinákat használni, amelyek nem képesek megakadályozni a vírus terjedését. Ha a vakcinák nem akadályozzák meg az átvitelt, a világjárványokat nem lehet megfékezni, és a vírusok terjednek, a tömeges vakcinázás pedig táptalajt teremt a vírus fertőzőbb változatainak szaporodásához.

Bosch úr a tudományt használta fel annak kimutatására, hogy a gyermekek beoltása egyáltalán nem indokolt és nem jelent hozzáadott értéket, csak jelentős kockázatokat. Ez szerinte bűncselekmény. Tudósként pedig azt mondja, hogy nem használja könnyelműen az ilyen retorikát. Arra a következtetésre jut, hogy valójában a védőoltás nem járul hozzá a Csordaimmunizáláshoz.

Original article

专家称任何时候都应禁止给儿童接种新冠疫苗 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments