Az Egyesült Királyság kormánya fokozatosan lazítja a járvány elleni politikáját

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

A brit sajtó helyi idő szerint január 16-án értesült arról, hogy a brit kormány terveket dolgoz ki annak érdekében, hogy amikor az emberek CCP-vírussal (koronavírus) megfertőződnek és felépülnek, többé ne kelljen törvény köteleznie őket az önelszigetelésre.

A jelentés rámutatott, hogy mivel az Egyesült Királyságban a megerősített megbetegedések száma tovább csökken, Johnson brit miniszterelnök véglegesen visszavonja a CCP-vírussal (koronavírus) szóló vészhelyzeti törvényt. Bár a hivatalos iránymutatások érvényben maradnak, a szabálysértőket többé nem sújtják pénzbírsággal vagy jogi szankcióval. Javid brit egészségügyi miniszter a múlt héten bejelentette, hogy a vírussal diagnosztizáltak minimális karanténidejét hét napról öt napra csökkentették, hogy enyhítsék a CCP-vírus Omicron-változata (koronavírus) okozta nyomást a kórházakra és az iskolákra. Ha az izolálás ötödik vagy hatodik napján negatív nukleinsav eredményt kapunk, az izolálás befejezhető.

Az Egyesült Királyság kormánya a fertőzés utáni önizolációról szóló törvények hatályon kívül helyezését a következő hetekben lép életbe, és várhatóan már tavasszal bejelentik.

Tavaly december 8-án az Omicron járvány miatt az Egyesült Királyságban elindult az úgynevezett “B” terv, amely kötelező maszkolással és otthoni munkavégzéssel járt, ami óriási hatást gyakorolt a gazdaságra, és az önkarantén miatt számos iparágban munkaerőhiányt okozott. Most, hogy a megerősített esetek száma csökken, Johnson is fontolgatja a terv törlését.

Original article

英国政府的疫情政策在逐渐放松 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments