Magas rangú amerikai katonai tisztviselők CCP-vírus (koronavírus) tesztje pozitív lett, miután megkapták az emlékeztető oltást

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

A külföldi sajtó január 17-én arról számolt be, hogy Mark Milley tábornok, a Vezérkari Vezérkar elnökének CCP-vírus (koronavírus) tesztje pozitív lett, ezzel a Védelmi Minisztérium legfrissebb magas rangú tisztviselője, aki ebben a hónapban megfertőződött CCP-vírussal (koronavírus).

Dave Butler ezredes, a vezérkar szóvivője nyilatkozatában elmondta, hogy Milley tábornok beoltották, beleértve az emlékeztető oltást is. Jelenleg távmunkában dolgozik, és továbbra is képes ellátni minden feladatát és elszigetelni magát másoktól. A közlemény hozzátette, hogy Milley legutóbbi eljegyzése Biden elnökkel szerdán volt.

január 17-én a tengerészgyalogság közölte, hogy legfőbb parancsnoka, David Berger tesztje is pozitív lett. A tisztviselők rövid közleményükben azt mondták, hogy a feladatai nem lesznek érintve.

Sem a nyilatkozatból, sem Milley pozitív tesztjelentéséből nem derült ki, hogy megfertőződtek-e a CCP-vírus (koronavírus) legújabb változatával, de a két tisztviselőnél az Omicron vírus amerikai kitörése után jelentkeztek tünetek.

Original article

美军高官接种加强针后陆续检测出中共病毒阳性 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments