A németországi kötelező oltási politikát ellenző “Compact”belép a Gettr

匈牙利语翻译:永远的诺亚方舟

图片来源:网络截图

Helyi idő szerint január 10-én a CCP vírusvakcina diktatúráját és a kötelező oltásellenes politikát ellenző német média Compact magazin közzétette honlapján, hogy a magazin belépett a németek által kedvelt közösségi média platformra – a Gettr.

A Compact a jelentkezési levélben azt írta: A nagy technológiai cégek, köztük a Twitter és a Facebook, elnyomják azokat, akik nem értenek egyet velük. Ennek érdekében kemény beszédcenzúra rendszert hoztak létre, és önkényesen betiltották az úgynevezett “szabálysértéseket”. beleértve Trump volt amerikai elnököt is.

A Compact hangsúlyozta: Mivel a médiában a szólásszabadság tilalma egyre elterjedtebbé válik, sürgősen szükség van egy ingyenes, beszédvezérlés nélküli hangplatformra. És megszületett a Gettr, amely 2021. július 4-én indult.

A Compact azt is világossá tette, hogy a Gettr a különböző politikai vélemények platformja. Főleg azokat a hangokat védi, akik nem értenek egyet a kormánnyal. Ez tette népszerűvé a Gettr-t Németországban. Azok az emberek, akik szeretik a szabadságot és ellenzik a kötelező CCP-vírus elleni vakcinákat, sereglettek a Gettrbe. A Gettr a legnépszerűbb közösségi média platformmá vált egy olyan időszakban, amikor a média világa változik.

A cikk tartalma csak a szerző személyes véleményét képviseli, a Gnews platform semmilyen jogi kockázatot nem vállal.

原文链接:GNews APP 分享 (https://gnews.org/zh-hans/1851314/)


发稿:MG6

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments