145 országot vizsgáló tanulmány szerint a koronavírus elleni vakcinák a vírus terjedésének és a halálesetek számának drámai növekedéséhez vezettek

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

Külföldi sajtóértesülések szerint január 9-én egy új jelentés a 145 legtöbb CCP vírus (koronavírus) védőoltással rendelkező ország adatait vizsgálta, és megállapította, hogy a kísérleti vakcina nemcsak hogy nem vetett véget a járványnak, hanem a globális CCP vírust is okozta ( koronavírus)A fertőzések és a halálozások drámai növekedése.

A jelentések szerint a tanulmány kimutatta, hogy az Egyesült Államokban az oltások millió főre vetítve 38%-kal növelték a fertőzések számát, és 31%-kal növelték a halálozások számát millió főre vetítve. A jelentés legmeggyőzőbb jelentése az, hogy 2020-ban Thaiföldön, Vietnámban, Mongóliában, Tajvanon, Seychelle-szigeteken, Kambodzsában és más országokban a CCP-vírussal (koronavírussal) fertőzöttek és elhalálozások száma nagyon alacsony, de az oltás népszerűsítését követően a fent említettek Az országban a megbetegedések és a halálozások száma drámaian megnőtt, egyes esetekben több mint 1000%-kal.

Az elsietett kísérleti vakcina nemcsak rontott a helyzeten, hanem hozzájárult a vírus új változatainak terjedéséhez is – figyelmeztettek a kutatók. A tanulmány azt mutatja, hogy a 145 ország közel 90%-ában a vakcina népszerűsítése után a járványt nem sikerült megfékezni, hanem súlyosbodott.

Original article

对145个国家研究表明,疫苗造成传播和死亡人数急剧增加 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments