A WHO felszólítja a lakosságot, hogy fokozzák az Omicron vírusváltozat megelőzését

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

A médiában megjelent hírek szerint január 6-án az Egészségügyi Világszervezet (WHO) még aznap közleményt adott ki, amelyben azt mondta: A CCP-vírus (koronavírus) megerősített eseteinek száma világszerte a múlt héten elérte a történelmi csúcsot, a 9,5 milliót, mivel a CCP-vírus (koronavírus) „Omicron” változata elsöpört a világon. A WHO azonban világossá tette, hogy a fertőzések tényleges száma világszerte valószínűleg magasabb lesz, mivel az újévi ünnepek környékén a vírusra vonatkozó nukleinsav-tesztek eredményei elmaradtak.

Ezzel kapcsolatban a WHO vezetője arra figyelmeztetett, hogy bár az Omicron fertőzési tünetei kevésbé súlyosak, mint a Deltáé, és a hetente regisztrált fertőzések és halálozások száma csökkent, ez nem jelenti azt, hogy az Omicronnak az emberi egészségre és biztonságra gyakorolt ​​hatása kisebb lenne. A WHO vezetője arra figyelmeztet, hogy az Omicron vírus egyre több fertőzöttet szállít kórházba,sőt egyes betegek halálához is vezetett.

Emellett a WHO vezetője a rendszeres sajtótájékoztatókon arra figyelmeztetett, hogy a CCP-vírus (koronavírus) új eseteinek rohamos növekedésével a Globális országok egészségügyi rendszerei túlterheltek lesznek, és a globális egészségügyi személyzet is a hiány dilemmájával szembesül.

Ennek érdekében a WHO illetékesei felszólították a lakosságot, hogy fokozzák az Omicron-járvány elleni intézkedéseket, Az embereknek szellőztetniük kell a szobájukat, meg kell tartaniuk a szociális távolságot, és amennyire csak lehetséges, maszkot kell viselniük.

Original article

WHO呼吁公众加紧预防奥密克戎变种 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments