Az új esetek száma az Egyesült Államokban egy nap alatt meghaladja az egymilliót, ami négyszerese az előző év azonos időszakának csúcspontjának

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

A gettr platformon január 3-án megjelent cikk szerint az amerikai kormány az elmúlt két évben megállás nélküli városi lezárásokkal, kötelező maszkviseléssel és egymást követő kötelező védőoltási politikákkal reagált a járvány kitörésére a CCP-vírus (koronavírus) miatt, mégis csak január 3-án több mint egymillió új pozitív megerősített CCP-vírusos esetet diagnosztizáltak az Egyesült Államokban, ami több mint négyszerese a tavalyi év azonos időpontjában mért csúcsértéknek.

A kommentátorok rámutattak, hogy ez a rekordmagas érték teljes mértékben megfordítja a jelenlegi kormány és az úgynevezett szakértők által a lakosságnak tett ígéreteket a védőoltási intézkedések végrehajtása és előmozdítása során, “a CCP-vírus (koronavírus) felszámolása” és “a CCP-vírus (koronavírus) vakcina 95%-os vírusimmunitással”. “. A kommentár azt sugallja, hogy az orvosi szakma, a közegészségügyi szakma, a tudományos élet és a kormányzat hitelessége mind elveszett a CCP-vírus kitörése miatt.

Original article

美单日新增病例破百万 超去年同期高峰4倍 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments