A Los Angeles Unified School District kénytelen feloldani az iskolások kötelező oltási kötelezettségét

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

A Los Angeles-i Egyesített Iskolai Kerület korábbi terveit, miszerint szélsőséges oltási kötelezettséget vezetnek be a diákok számára, törölni kellett, amikor 30 000 iskolás nem tartotta be az előírásokat – derül ki a külföldi sajtó január 2-i beszámolójából.

Tavaly szeptemberben az Egyesült Államok második legnagyobb iskolai körzetének iskolatanácsa megszavazta, hogy a 12 éves és idősebb tanulóknak január 10-ig be kell oltatniuk magukat. A kerület most őszre halasztotta ezt a megbízást, mert sokan nem tettek eleget a határozatnak.

A POLITICO szerint: “Az Egyesült Államok más demokrata államainak iskolai kerületei is csökkentik a diákok számára korábban kötelező oltási programjuk erősségét. Az oregoni Portlandben az iskolák vezetői ősszel az erős ellenállás közepette felfüggesztették a kötelező védőoltásról szóló megbeszéléseket, míg New York és Chicago kiváró álláspontra helyezkedett. Nem csak a kötelező oltáskritikusok miatt idegesek,Szintén megkérdőjelezett hogy meg kell-e rendelniük egy ilyen intézkedést, mielőtt az FDA teljes mértékben jóváhagyja az oltást a diákjaik számára” .

Original article

洛杉矶联合学区被迫取消对学童疫苗强制 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments