A németországi Omicron-fertőzöttek több mint 95%-át beoltották

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

2021. december 31-én a szövetségi kormány által kiadott új jelentés szerint a németországi omikronfertőzéses esetek több mint 95%-a olyan személyeknél fordul elő, akiket teljes mértékben beoltottak a CCP-vírus (koronavírus) ellen.

Egy jelentés megemlíti, hogy a német Robert Koch Intézet intézménye által 2021. december 30-án közzétett dokumentum négyezer-kétszázhat, a CCP-vírus (koronavírus) Omicron változatával fertőzött beteg oltási státuszáról tartalmaz információkat. Ezek közül a fertőzöttek 95,6%-a legalább két adag CCP-vírus (koronavírus) elleni vakcinát kapott, és további 28%-uk kapott egy harmadik emlékeztető adagot. Ezenkívül csak 186 fertőzött beteg nem volt beoltva, ami az új mutáns vírusfertőzés összes esetének 4%-át jelenti.

Válaszul a jelentés kritikus volt, Ezek az adatok lényegében azt jelzik, hogy a CCP-vírus (koronavírus) vakcina nem hatékony az Omicron-változat megbetegedésének megelőzésében, a gyógyszeripari vállalatok mégis megpróbálják továbbra is népszerűsíteni az oltást, miközben a főbb közösségi médiaplatformok kifejezetten cenzúrázzák a CCP-vírus (koronavírus) vakcinával kapcsolatos mellékhatásokról és mellékhatásokról szóló jelentéseket.

Original article

德国超过95%的奥密克戎病例接种过疫苗 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments