2022-ben a cégek kriptovalutát fognak használni a fizetések kifizetésére

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

Egy külföldi médiaszerző cikke szerint 2022-ben a legtöbb vállalat úgy dönt majd, hogy kriptovalutában fizeti ki az alkalmazottait. 2021-ben a járvány miatt hatalmas csapást kapott a munkaerőpiac, ami egyre több vállalatot kényszerít arra, hogy vonzóbb politikát folytasson, beleértve a kriptovaluták használatát a bérszámfejtéshez.

A dollár veszít értékéből a növekvő infláció és a Federal Reserve bizonyos kétes politikái miatt, ami azt eredményezi, hogy a munkavállalók reálértéken csökkenő béreket kapnak. A fiatalok, a legdominánsabb munkaerőpiac, jobban hajlanak a kriptopénzfizetésre, mivel ez lehetővé teszi számukra a gyors meggazdagodást. A koronavírusjárvány is a távmunka terjedéséhez vezetett, a kriptovaluta-fizetések előnyei pedig ahhoz vezettek, hogy a kriptovaluták a tömegek számára elfogadhatóbbá váltak a pénzátutalások terén.

A kriptovaluta piac egekbe szökő és zuhanó árai miatt azonban valóban olyan kockázattá vált, amelyre oda kell figyelni. A piac egy olyan kriptopénzért kiált, amely valódi és megbízható.

Original article

2022企业将会用加密货币支付薪酬 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments