A CCP-vírussal (koronavírussal) fertőzött esetek száma a világon sok helyen megugrott

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

2021. december 30-án az amerikai média arról számolt be, hogy New York állam több mint 74 000 új megerősített CCP-vírus (koronavírus) megbetegedést jelentett, ami két héten belül a tizedik alkalom volt, hogy az állam megdöntötte az egy nap alatt diagnosztizált új esetek rekordját. Az állami adatok azt is mutatják, hogy a kórházi felvételek száma továbbra is emelkedik: a kórházi felvételek száma jelenleg 7373, ami közel 20%-os növekedést jelent a hétfői adatokhoz képest.

Eközben az ausztráliai Új-Dél-Wales állam ugyanezen a napon több mint 21 000 új megerősített CCP-vírus (koronavírus) megbetegedést jelentett, ami közel 10 000 megbetegedést jelent az előző napi statisztikákhoz képest, és a legmagasabb esetszámot Ausztrália bármely régiójából a CCP-vírus(koronavírus) világjárvány kezdete óta. Az NSW egészségügyi minisztériumának közlése szerint a megerősített esetek közel 150 000 ausztrál nukleinsav-szűrés eredményein alapulnak, a fertőzöttek többsége Sydney térségében koncentrálódik.

Dél-Koreában ugyanezen a napon 4875 új CCP-vírus (koronavírus) fertőzéses esetet regisztráltak, 1056 súlyos esettel és 108 halálesettel. Az adatok azt mutatják, hogy Dél-Koreában a 11. egymást követő napon a súlyosan beteg betegek száma 1000 felett maradt, miután a kormány fokozta a CCP-vírus(koronavírus)  elleni intézkedéseket. Válaszul a dél-koreai hatóságok 31-én bejelentették, hogy a kormány meglévő járványmegelőzési intézkedéseit további két héttel meghosszabbítják, beleértve az éttermek és kávézók nyitvatartási idejének 21 óráig történő korlátozását, valamint a magánpartikon részt vevő személyek számának négy főben történő korlátozását.

Original article:全球多地中共病毒感染病例飙升 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments