Cel de-al doilea dialog anual de parteneriat pentru prosperitate economică USA-Taiwan s-a încheiat cu un consens privind cooperarea bilaterală

Translator: MOS 福音组 – George

O conferință video a celui de-al doilea dialog anual de parteneriat pentru prosperitate economică USA-Taiwan a avut loc cu succes pe 23 noiembrie, ora locală. La întâlnire, cele două părți s-au angajat în discuții ample pe cinci subiecte majore, inclusiv stabilitatea lanțului de aprovizionare, constrângerea economică externă, economia digitală, securitatea rețelei 5G, știință și tehnologie și altele.

După întâlnire, cele două părți au emis în comun o declarație în care salută consolidarea relațiilor bilaterale pentru aprofundarea cooperării economice. Cele două părți s-au concentrat pe promovarea securității lanțului de aprovizionare și a stabilității în semiconductori, cipuri electrice și produse farmaceutice de sănătate, precum și pe recunoașterea faptului că niciun organism economic nu ar trebui să fie supus constrângerii externe și că USA și Taiwan ar trebui să-și consolideze cooperarea cu aceleași idei. ţări.

În cadrul întâlnirii, USA au susținut că atât UE, cât și USA susțin mișcarea Lituaniei de a sprijini Taiwanul ca stat liber și democratic.

Mai mult, în cadrul întâlnirii, cele două părți au convenit să convoace cel de-al patrulea Forum anual de economie digitală USA-Taiwan și prima Conferință bilaterală de știință și tehnologie USA-Tawan în 2022.

Original article:

第二届美台经济会议结束 双方达成合作共识 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments