Miles Guo a investit în cipuri AMD în urmă cu 20 de ani, prognozând sângele lumii

Translator: MOS 福音组 – George

Pe 17 noiembrie, în timpul transmisiunii în direct a domnului Miles Guo, a răspuns la o întrebare despre cum a putut dobândi o asemenea previziune și judecată de investiții aprofundate în domeniile vitale ale lumii, cum ar fi investirea cipurilor AMD și a inginerilor de bază în AMD și TSMC. 2000.

Miles Guo a răspuns că, dacă oamenii se deschid la înțelepciune, atunci ar înțelege o mulțime de lucruri. El dorește ca toți camarazii de arme să găsească calea de a înțelege viața și să obțină înțelepciunea și succesul.

În primul rând, îndepărtează-te de China continentală și lucrează cu superiori care înțeleg înțelepciunea și umilința de bază.

Vârstnicii vă vor prezenta mai mulți oameni de succes și vă vor îmbunătăți viziunea. Acesta este motivul pentru care Miles Guo cunoaște atât de mulți lideri naționali. Numai prin iluminarea înțelepciunii interioare și contactând oameni înțelepți putem urca la vârful civilizației și eliberăm complet potențialul nostru interior.

Miles Guo a subliniat în cele din urmă: NFSC nu au nevoie de religie. Dar trebuie să avem credință. NFSC crede în zei și univers. Cetăţenii NFSC au misiuni ghidate de puterea supranaturală a universului.

Reference

文贵先生20年前已投资AMD芯片 用远见把握着世界的命脉 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments