Számos sportoló esett el, a “hirtelen halál” forró keresés lett

By Chris

A “Zero Hedge” november 17-i jelentése szerint a “hirtelen halál” kifejezés világszerte népszerű keresés lett, rekordszámú kereséssel.

Network screenshot

  A “hirtelen halál” keresési mennyiségi adatai 2004-ig vezethetők vissza, de mindössze ebben a két hónapban a kifejezés keresési mennyisége rekordmagasságra ugrott. És különféle hírek is szerepelnek a hírekben Európában és az Egyesült Államokban hirtelen halálesetekről.

  Nemrég a “Berlin Daily” arról számolt be, hogy sok sportoló abnormálisan “hirtelen halál”.Bár a jelentés nem utalt egyértelműen arra, hogy a sportolók elesése vagy halála a kínai kommunista vírus elleni vakcinával volt összefüggésben, a válasz magától értetődő. Mivel nagyon sok eset áll előttünk, sok sportolónál jelentkeznek szívizomgyulladás tünetei az oltást követően, és a súlyos esetek az oltás után néhány napon belül elhalnak.

  Megjegyzés: Azok a sportolók, akikről a bejelentések szerint a közelmúltban “elestek” vagy meghaltak, mindannyian kiválóak a saját területükön. A test is erősebb, mint a hétköznapi emberek. Most mindannyian megsérültek vagy meghaltak különböző mértékben a kínai vírus elleni vakcina miatt. Látható, hogy a vakcina mennyire káros az emberi szervezetre.

  Ami még szomorúbb, hogy ezek a médiák még mindig meszelik az oltást, vagy fenntartják a semlegességet, rengeteg tény áll előttük, de még mindig kinyitják a szemüket és hazudnak. A közelmúltban bejelentett hirtelen halálesetek főként egyéneknél fordultak elő. Szerencsére komolyabb baleset nem történt. De a vakcina-zsarnokság kialakulásával egyre több olyan ország jelenik meg, ahol magas az átoltottság. Amint a közeljövőben kitör az oltási katasztrófa, elképzelhetetlen lesz az által okozott pusztítás.

News from:Worldwide Search Trend For “Died Suddenly” Spikes To Record Highs

Jogi nyilatkozat: A cikk tartalma csak a szerző személyes nézeteit képviseli, és a Gnews nem vállal semmilyen jogi kockázatot.

原文链接: GNews APP 分享 (https://gnews.org/zh-hans/1674087/)

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments