A vakcina hatástalan, Koreában ismét több mint 3000 új megerősített coronavírusfertőzés történt egyetlen nap alatt

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

A dél-koreai központi járványmegelőzési központ november 17-i közleménye szerint Dél-Koreában egy nap 16-án újonnan diagnosztizált CCP-vírusfertőzések száma 3187 volt, ami 53 nap elteltével ismét meghaladta a 3000-et. A súlyosan beteg betegek száma is új rekordot döntött, 522-vel. Ugyanakkor november 15-én Dél-Koreában elérte a 77,6%-ot a háromlövéses oltások aránya.

Dél-Koreában egy nap alatt újonnan megnövekedett fertőzések száma szeptember 24-én érte el a csúcsot, 3270-et, október 24-én pedig 1190-re csökkent. A dél-koreai kormány akkor úgy értékelte, hogy ha a harmadik injekciós oltási arány eléri a 70%-ot, akkor hatékonyan meg lehet akadályozni a vírus terjedését. Novemberben, miután az oltási arány elérte ezt az arányt, Dél-Korea enyhített néhány védekezési intézkedésén.

Mindössze két hét leforgása alatt, bár a harmadik oltású oltások aránya tovább nőtt, az új fertőzések és a súlyosan megbetegedett betegek száma nem csökkent, ugyanakkor rohamosan nőtt. Nyilvánvaló, hogy az a tény, hogy a vakcinának nincs hatása, megcáfolhatatlan tény.

Original Article:

疫苗无效 韩国单日新增确诊病例再破3000 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments