Egy 23 éves nőnek Japánban több tünete van az oltás után, és fel kell adnia a munkát

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

Egy november 17-i japán sajtójelentés szerint egy 23 éves nő Szendaiban (Japánban) két hónapig fáradtság, fejfájás és enyhe láz tüneteit tapasztalta, miután szeptemberben beoltották a Pfizerrel. A hölgy kiskora óta karatézik, így az idei oltásig jó fizikai állapotban van.

A nő minden egyes tünet után különböző kórházakba ment vizsgálatokra, de a kapott orvosi jelentések mindegyike tiszta volt, és az interneten is nehezen talált információt a vakcina mellékhatásairól. Amikor a helyi egészségügyi és munkaügyi hivatalhoz fordult, a válasz nem az volt, hogy hova menjen kezelésre, hanem az, hogy a japán kormánynak van egy “oltás utáni egészségügyi kárenyhítési rendszere”.

A nőnek, akit a munkája miatt oltottak be, most ideiglenesen fel kellett adnia a munkáját, és vissza kellett térnie a szülővárosába egy kis szünetre.

Dr. Shu Horita, a Sendai Városi Belgyógyászati Kórház munkatársa szerint három olyan beteget fogadott, akiknek az egészségi állapota romlott a Modena vakcina beadása után, ezért úgy véli, hogy az oltást követő mellékhatások létezését nem lehet tagadni. Azt is sürgette, hogy ne a vakcina biztonságosságát és előnyeit mutassák be túlságosan, hanem előbb ismerjék el az oltás mellékhatásait és kockázatait, hogy a társadalom egésze nyugodtan gondolkodhasson arról, hogyan kezelje ezt a fajta oltást.

Original Article:

日本23岁女性接种疫苗后出现多种不适致放弃工作 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments