Floridában külön törvényhozó tanácsot tartanak a kötelező oltási politika betiltására

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

November 15-én Florida kormányzója, DeSantis nyilatkozatot adott ki, hogy rendkívüli törvényhozói ülést tartanak a szövetségi kormány kötelező oltási politikájának blokkolására.

DeSantis szerint “nincs rendőrség, nincsenek tűzoltók, nincsenek ápolók, senki ne veszítse el az állását, mert nem kap védőoltást”. DeSantis rámutatott, hogy a szövetségi kormány kötelező oltási rendelete “alkotmányellenes”, és arra kényszeríti az embereket, hogy elhagyják munkájukat, és csökkentsék a munkaerőt a kulcsfontosságú iparágakban.

A kormányzói hivatal tájékoztatása szerint a jövő héten az állam törvényhozása felülvizsgálja a vonatkozó törvényjavaslatokat, és új büntetéseket szab ki a kötelező védőoltást előíró cégekre és önkormányzatokra. A konkrét szabályozás a következő: ha a magánmunkaadók oltási szabályzatot tesznek közzé, akkor lehetővé kell tenniük, hogy a munkavállalók egészségügyi vagy vallási okokból mentesüljenek a kötelező védőoltás alól, valamint a CCP-vírusból felépült munkavállalók és a várandós nők is mentesüljenek. Ezenkívül a vállalatoknak ingyenes teszteket kell biztosítaniuk a vakcinák beadásának alternatívájaként. Azon vállalatok esetében, amelyek megsértik a szabályokat, a bírság összege a jelenlegi 5000 USD-ról 10 000 USD-re 50 000 USD-ra emelkedik.

Original Article:

佛州将召开特别立法会禁止强制疫苗令 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments