Miután Biden feloldja az utazási tilalmat, súlyosbíthatja a járványt az Egyesült Államokban

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

November 8. óta a Biden-kormányzat több mint harminc országból érkező utazók előtt nyitotta meg újra a határt, véget vetve a nemzetközi beutazási korlátozások közel 20 hónapja tartó időszakának. Az emberek tömeges beáramlása a határon bizonytalanságot okoz az Egyesült Államokban a járvánnyal kapcsolatban.

A szabályozás értelmében a vírus ellen teljes körűen beoltott nemzetközi utazók beléphetnek az Egyesült Államokba. A be nem oltott amerikaiakra és kiskorúakra nem vonatkozik ez a korlátozás, de az utazás előtti napon be kell mutatniuk a negatív nukleinsavteszt igazolását.

Kapcsolódó jelentések szerint azon a napon, amikor a Biden-kormány utazási politikája hatályba lépett, sok európai repülőtéren teljes amerikai járatok közlekedtek,Nagyszámú kanadai hajtott be az Egyesült Államokba a Peace Bridge határellenőrző pontján Buffalóban, New York állam északi részén.

Mivel mind a vírussal, mind a vakcinával kapcsolatos igazságot eltitkolják, a Biden-kormányzatnak a határon történő utazás liberalizálását célzó intézkedése a vírusfertőzések új hullámához vezethet az Egyesült Államokban – állítja egy, az ügyet jól ismerő forrás.

Original Article:

拜登解除旅行禁令,或将带来全美疫情新变数 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments