Cruz képviselő törvényjavaslatot terjeszt elő a gyermekek CCP-vírus elleni kötelező védőoltásának betiltására az Egyesült Államokban

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

November 5-én több amerikai médium arról számolt be, hogy Ted Cruz texasi szenátor olyan törvényjavaslatot terjesztett elő, amely szövetségi, állami és helyi szinten egyaránt megtiltaná a gyermekek CCP-vírus vakcina elleni kötelező védőoltását.

A törvényjavaslat legfontosabb elemei a következők:

  1. A szövetségi kormánynak és bárkinek, aki szövetségi támogatásban részesült az állami, helyi, törzsi vagy regionális Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztériumtól, tilos 18 éves vagy annál fiatalabb személyektől koronavírus elleni védőoltást követelni.
  2. Tilos bármely iskolakörzetben vagy más oktatási intézményben kötelezően előírni a 18 éves vagy annál fiatalabb tanulók számára a CCP vírus elleni védőoltást.
  3. Az iskolai körzet nem jogosult az e törvényjavaslat hatálya alá tartozó bizonyos finanszírozásra, ha végrehajtotta a felhatalmazást.
  4. A kiskorúak CCP vírus elleni oltásához szülői beleegyezés szükséges.

A törvényjavaslatra reagálva Cruz kongresszusi képviselő közleményt adott ki, amely szerint: a szülőknek jogukban áll eldönteni, hogy a háziorvossal való konzultációt követően mi a legjobb megoldás gyermekeik számára. Biden elnök és kormánya többször figyelmen kívül hagyta az orvosi magánéletet és a személyes szabadságot, és törvénytelen és megterhelő oltási tilalmakat hajtott végre. Azért terjesztem be ezt a törvényjavaslatot, hogy biztosítsam, hogy Biden elnök úr és kormánya nem szólhat bele a gyermekek egészségével kapcsolatos döntésekbe, amely hatalmat a szülőknek kell fenntartaniuk.

Original Article:

克鲁兹议员提法案 禁止美国强制儿童接种中共病毒疫苗 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments