Több ezer amerikai hírszerző tiszt utasítja el az oltást

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

November 5-én több ezer amerikai hírszerzési tisztviselő közölte, hogy inkább lemond, minthogy eleget tegyen a Biden-kormány koronavírus elleni védőoltási politikájának.

A jelentések szerint a Biden-kormányzat oltási politikája ellenállást váltott ki a különböző iparágakban, és október végéig országszerte a hírszerzők legalább 20%-a elutasította az oltásokat,Egyes hírszerző ügynökségek hírszerző tisztjeinek akár 40 százaléka is megtagadta az oltást.

Chris Stewart, az amerikai képviselőház hírszerzési bizottságának tagja szerint a Biden-kormányzat figyelmen kívül hagyta a közfelháborodást, és az oltási tilalom azt eredményezheti, hogy a kormány ugyanazon a napon több ezer hírszerzési alkalmazottat veszíthet el, aminek komoly nemzetbiztonsági következményei lennének.

Stewart arra is felszólította a Biden-adminisztrációt, hogy ne csak az egészségügyi vagy vallási okokból jelentkezőket mentesítse a kötelező védőoltási követelmények alól, hanem halasszák el a titkosszolgálati tisztviselőkre vonatkozó kötelező oltási követelményeket is.

Original Article:

美国数千名情报官员拒绝接种疫苗 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments