A koronavírus elleni vakcinával összefüggésbe hozható halálesetek számának emelkedése a vakcina több mint 40 országban történő bevezetése után

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

A The UK [The Expose] október 18-án számolt be arról, hogy a Joel Smalley mennyiségi adatelemző által közzétett videó azt mutatja, hogy több mint 40 országban népszerűsítették a koronavírus elleni védőoltást, csakhogy a kapcsolódó halálesetek száma jelentősen megnőtt az oltás előttihez képest. A videó adatai a Johns Hopkins Egyetem Coronavírus Resource Centeréből származnak.

Az Egyesült Királyságban az első koronavírus elleni védőoltásokat 2020. december 8-án vezették be, amikor a kapcsolódó halálesetek száma csökkenni kezdett. A koronavírus elleni vakcina bevezetésével a kapcsolódó halálesetek száma ismét gyorsan emelkedni kezdett.

A videó teljes mértékben igazolja a Whistleblower moment megítélését, miszerint a koronavírus vakcina egy biológiai fegyver, amely embereket öl, hogy jelenléte nem kapcsolódik az egészséghez, és hogy célja az emberek és a világot irányítani próbáló sötét erők megölése.

Original article:

40多个国家在推广新冠毒疫苗后,相关死亡人数激增 – GNEWS

Proofread/Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments