Amerikai bíró a védőoltás befejezése után is megfertőződött koronavírussal

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

Az amerikai legfelsőbb bíróság pénteken közleményt adott ki arról, hogy Brett Kavanaugh bíró pozitív lett az új koronavírus tesztje, de nem mutatott tüneteket. Ez az első alkalom, hogy a Legfelsőbb Bíróság közleményt adott ki egy hivatalban lévő bíró pozitív új koronavírus-teszt eredményéről.

Kavanaugh és felesége, a lánya már régen befejezte az új koronavírus elleni védőoltást. Maga a bíró a hétfői találkozó előtt normális teszteket végzett, szerdán részt vett a Capital Challenge országúti versenyen, csütörtökön pedig a rutinvizsgálatok során értesült a fertőzésről. A nyilatkozat nem említette a fertőzés okát, amely miatt ő és felesége kénytelen volt kihagyni Barrett bíró beiktatási ceremóniáját az új koronavírus politikája szerint.

Az új koronavírusjárvány idején érvényben lévő szabályok szerint azokat, akikről feltételezhető, hogy közeli kapcsolatban álltak Kavanaugh-val, beleértve a bírósági kollégákat is, otthon kell majd megvizsgálni és karanténba zárni, és a legfelsőbb bírósági ügyeket is nagyban befolyásolják.

Original article:

美国大法官完成接种后仍感染新冠病毒 – GNEWS

Proofread/Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments