Dexametazon és ivermektin a coronavírus kezelésére az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban

Translator: MOS Gospel – 祈祷新生

Az NHS England a kormány antivirális munkacsoportjával együttműködve megkezdte a koronavírus kezelésére szolgáló orális gyógyszerek, például a dexametazon közösségi alkalmazásának kutatását és bevezetését. Keith Ridge, gyógyszerészeti igazgató, az orális vírusellenes program vezetője. Az Egyesült Királyságban és a tengerentúlon végzett vírusellenes kezelés klinikai vizsgálatainak adatai szerint az olyan gyógyszerek, mint a dexametazon, nagyon jó eredményeket mutattak a koronavírus emberre gyakorolt hatásának lerövidítésében és a súlyos tünetek megelőzésében.

Az Oxfordi Egyetemen folyó PRINCIPLE kísérlet a koronavírus-fertőzések lehetséges kezeléseit vizsgálta, és júniusban megerősítette, hogy az ivermektin felgyorsíthatja a gyógyulást, csökkentheti a tünetek súlyosságát és megelőzheti a betegek kórházi felvételét. Az Egyesült Királyság Egészségügyi Minisztériumának részét képező N.I.C.E., az Egészségügyi és Klinikai Kiválósági Intézet a közelmúltban több, ezeket az eredményeket alátámasztó tanulmányt is közzétett.

Augusztusban David, a fertőzött férfi súlyos koronavírusfertőzés során időszakos szívmegállást szenvedett, a vér oxigénszintje súlyosan alacsony volt, és fokozatosan meggyógyult, miután a MILES úr által biztosított dexametazon és a barátja által biztosított ivermektin szedése után.

Spartanburg, Dél-Karolina, USA, coronavírussal fertőzött betegeket fog toborozni az ivermektint alkalmazó klinikai vizsgálatokhoz. A Whistleblower pillanat és a gyógyszer, amelyet Miles úr ajánl a világnak, megmenti az emberiséget.

Original Article:

英美开始采用地塞米松和伊维菌素治疗新冠病毒 – GNEWS

Posted by: Xiaolunn

More information, follow us 

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments