Pentagon beordrer at aktivt militært personell skal vaksineres umiddelbart

Oversettes: MOS Kunst-Gruppe – 挪威村民

USAs forsvarsminister Lloyd Austin ga ut et notat 25. august, hvor det ble beordret at det amerikanske militæret umiddelbart skulle vaksineres mot kronavirus, som skal vaksinere militært personell som er stasjonert i USA og rundt om i verden. I kunngjøringen ble det foreslått en plan for å kreve at aktivt militært personell vaksineres før 15. september.

Bildekilde: AP

I følge Pentagon -data har ikke mer enn 800 000 av de omtrent 1,4 millioner amerikanske troppene blitt vaksinert. 68% av det aktive militære personellet har blitt fullstendig vaksinert, har 76% mottatt minst en dose. Blant dem har marinen den høyeste graden av fullstendig vaksinasjon på 73%; Hæren har den laveste frekvensen på 40%.

Det er verdt å merke seg at to dager før denne ordren ble utstedt, godkjente U.S. mat og legemiddeladministrasjon (FDA) Pfizer vaksine mot Covid-19. Vaksinepolitikk, økonomi og militære spill blir utspilt. De kommende vaksine-bivirkningene vil varsle USA. Forholdet mellom CCP og USA er som forholdet mellom viruset og kroppen. Det er liv eller dødsforhold.

Gnews Artikkel Lenke:

五角大楼下令现役军人立即接种新冠疫苗 – GNEWS

Postert av: Xiaolunn

For mer informasjon, vennligst følg oss

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr            

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments