Utviklingen av Kinas rolle i den globale ulovlige Fentanyl handelen

Oversettes: MOS Kunst-Gruppe – 挪威村民

Undersøkelseskommisjonen for økonomisk og sikkerhet mellom USA og Kina utstedte en ny problemstilling 24. august om utviklingen av det Kinas rolle i den globale ulovlige Fentanyl handelen.

Bildekilde: shutterstock.com

I 2019 lovet CCP å føre tilsyn med salget av Fentanyl og lignende legemidler. Det er imidlertid fortsatt mange Fentanyl på det amerikanske markedet. CCP bruker smugling og andre metoder for å omgå de nye reglene. For eksempel produseres Fentanyl i India, sendes det til annen land, eller halvfabrikater eksporteres til Mexico, og ferdige produkter i Mexico,til slutt sendes dem deretter ulovlig til USA. CCP gjennomfører transaksjoner via e-bank for å oppnå formålet med hvitvasking av penger. Amerikanere har en høy dødelighet av å ta Fentanyl

CCPs 3F -plan for USA har aldri stoppet. Under epidemien av Koronaviruset i 2020 har antallet dødsfall på grunn av overdosering av medisiner i USA økt med 30% i forhold til året før. 3F-planen er et forsøk fra CCP på å beseire USA og realisere sin langsiktige plan om å dominere verden.

Gnews Artikkel Lenke:

美中经济与安全审查委员会简报:中国在全球非法芬太尼贸易中的角色演变 – GNEWS

Postert av: Xiaolunn

For mer informasjon, vennligst følg oss

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr            

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments