23. august Miles Guos direktesending

Oversettes: MOS Kunst-Gruppe – 挪威村民

Miles Guo sa at piggproteinet i vaksinen vil forårsake myokarditt, perikarditt, hjerneinfarkt og andre sykdommer etter å ha kommet inn i kapillærene, og de vil fortsette å kjempe mot det autoimmune systemet. Etter vaksinasjon er dødeligheten av krona virusinfeksjon langt større enn før vaksinasjon.

Miles Guo brøt nyheten om at det er en synd gjemt bak CCPs vaksinen. I Kina vil 300 til 400 millioner mennesker dø av viruset, og de fleste av dem vil være eldre og syke. De største mottakerne av vaksinen er politikere i Canada, Tyskland og Frankrike, som bruker den til å konsolidere regimet. Etter å ha blitt vaksinert, var de fleste som døde som bunnen av samfunnet. Etter at det amerikanske militæret er ferdig med å vaksinere, er det på tide at vaksinen stopper.

Miles Guo påpekte nok en gang at CCP har motgift, og kontrollen er i Beijing og Russland. Ivermektin, Hydroksyklorokin + Sink er effektive mot virus! Investorer i G -serien er de ultimate vinnerne.

Kamerater som “brøt nyheten om revolusjonen”, vennligst ikke få en vaksine! Ny Kina Føderasjon vil gjøre sitt beste for å redde kamerater som trenger hjelp. De revolusjonære kameratene som brøt nyheten er budbringere, de sprer sannheten og redder menneskeheten.

Gnews Artikkel Lenke:

8月23日,郭文贵先生直播 – GNEWS

Postert av: Xiaolunn

For mer informasjon, vennligst følg oss

New York MOS Himalaya GTV

New York MOS Himalaya |MOS TALK

New York MOS Himalaya |Gettr            

New York MOS Himalaya |YouTube

Free to Join New York MOS Himalaya|Discord

Disclaimer: This article only represents the author’s view. Gnews is not responsible for any legal risks.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments